reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam dziewczyny, w tym pieknym slonecznym dniu:)

Bernardeta gratuluje pieknej coreczki.
No i oczywiscie szybkiego porodu:)

Ile sie teraz czeka na paszport dla szkraba??

reklama
Myleene- ja czekałam dokładnie 4 tygodnie :)))

A u nas dzisiaj troszeczkę pochmurno ale ciepło zobaczymy czy się coś zmieni czy nie :rofl2:

Monika jak tam samopoczucie przed cesarka ja bardzo milo wspominam tutaj cesarkę nie jak w Polsce to była masakra. Tutaj po cesarce powiedziałam mojemu M ze było tak fajnie ze mogliby mnie kroić co roku :szok::-D na co on ze da się to zrobić:szok: ale nie nie:no: ja już podziękuje dwójeczka mi wystarczy .

Milego dnia Kobietki

witam wszystkie mamuski.mam prosbe do dziewczyn mieszkajacych w Londynie.poleccie mi prosze ksiegowa,ktora pomoze mi w benefitach,.dziekuje bardzo. wreszcie wiosna co?

Ostatnia edycja:
Olinda samopoczucie mam super ,jestem totalnie spokojna mimo że to już jutro ,wszyscy się mnie pytają czy się boję i stresuję i patrza na mnie dziwnie że mówię nie :no: ,bo naprawdę w zyciu nie czułam takiego spokoju a miałam tych zabiegów juz pare .
Wiec tylko jutro wstane i pojadę rano :tak::-);-)

Monika1213- I bardzo dobrze ze jesteś spokojna bo i Kacperek jest spokojny:-):tak: trzymam kciuki za was i czekamy na wieści. Buziaki

bernardeta- super ze tak szybciutko i lekko... ciesze sie bardzo mocno ze jestes szczesliwa... super.. ale szybciutko wyszlas do domku...

Hej :-)
Monika1213- no to jutro za Ciebie kciuki trzymamy, aby poszlo sprawnie i szybciutko. No i zaraz do nas wracaj i opowiadaj....:tak::-)
Olinda- u mnie dokladnie tak samo. Nastepnym razem koniecznie cesarka, juz teraz nie wyobrazalabym sobie rodzic inaczej....:no: Bardzo sobie chwale....:tak::tak:
Bernardeta- jeszcze raz ogromne gratki. :-)Dzielna dziewczyna... tylko 4 godz, fiu fiu....:tak::-) A coreczka sliczniutka....:tak::tak::tak::tak:

Monika zaciskam kciuki i czekam na wieści i fotke maleństwa.
Alex widzę,ze Oliwierek to smoczkowy chłopczyk , mój Krzysio też był.

reklama
Dzieki dziewczynki, za informacje ze te bole sa normalne :-D bo juz sie martwilam. Jestem w 18 tyg , chcialam wkleic suwaczek ale ciagle mi cos nie wychodzi :-( no ale trudno. Do tej pory nie narzekalam zbytnio na ciazowe dolegliwosci :-D mialam szczescie, bo nudnosci owszem mialam, wymioty pomeczyly mnie tylko pare dni i to wylacznie po produktach mlecznych, no i teraz tylko te bole glowy. Wiec nie jest zle :-) moja siostra jest teraz w 27 tyg i ona miala wszystkie dolegliwosci do 4 miesiaca i to silne, az sie balam ze tez tak bede miala.

A wlasnie powiedzcie mi czy jest to mozliwe ze w ciazy zaczelam nie tolerowac produktow mlecznych? bo wczesniej co rano wsuwalam platki z mlekiem i nic mi nie bylo, no ale potem gdzies na poczatku 3 miesiaca od razu wszystko ladowalo w toalecie, a ostatnio mialam smaka na yogutr i byla powtorka z rozrywki.

Jak wkleilyscie suwaczki? u mnie ciagle pisze ze plik jest za duzy, nawet jak probuje wkleic suwaczek mini.

Ostatnia edycja:
Do góry