reklama
TOLA - sliczne zdjecie! mam podobne mojego malenstwa tez z takim widocznym kregoslupem. A ruszalo sie mocno? bo moje wtedy jak pływak na zawodach :-)
eeh przypomnialo mi sie pierwsze usg- jakie to niesamowite zobaczyc ze w brzuchu rzeczywiscie jest KTOS :-):-)
eeh przypomnialo mi sie pierwsze usg- jakie to niesamowite zobaczyc ze w brzuchu rzeczywiscie jest KTOS :-):-)
Medio
Fanka BB :)
Moja dzidzia dotykała rączką czoła a tak to była spokojna i delikatnie sie ruszała, było bardzo dokładnie widać.TOLA - sliczne zdjecie! mam podobne mojego malenstwa tez z takim widocznym kregoslupem. A ruszalo sie mocno? bo moje wtedy jak pływak na zawodach :-)

CZEŚĆ MEDIO:-) WŁAŚNIE CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ ŻE W PIĄTEK POCZUŁAM PIERWSZE RUCHY
JUŻ ZAPOMNIAŁAM TO WSPANIAŁE UCZUCIE PUKANIA Z PIERWSZEJ CIĄŻY
STRASZNIE SIĘ CIESZE BO NIE MOGLAM SIĘ DOCZEKAĆ ALE WKOŃCU SIE DOCZEKAŁAM
NAPISZ CO TAM U CIEBIE BO JA ZAGLĄDAM TUTAJ ALE NIE ZAWSZE MAM CZAS ŻEBY COŚ NAPISAC. BUŚKA

Medio
Fanka BB :)
U mnie oki. Już ostatnio dobrze sie czuję, mam apetyt na owoce, warzywa, soczek pomarańczowy.Za tydz. mam wizytę u położnej-7 lipca, idę sama, bo mąż będzie w pracy i nie chcę by znowu brał urlop jak na ostatnie usg.A jak Twoja rodzinka, zadowolona?
Gratuluję pierwszych ruchów!Ja tez czekam by wreszcie poczuć, eszcze z 3 tyg może już poczuję. Pozdrawiam.
Gratuluję pierwszych ruchów!Ja tez czekam by wreszcie poczuć, eszcze z 3 tyg może już poczuję. Pozdrawiam.
TO SUPER ŻE U CIEBIE WSZYSTKO DOBRZE
A U MNIE WESOŁO I RODZINKA TEŻ ZADOWOLONA. ZAŁATWILIŚMY PRZEDSZKOLE DLA OLI BEDZIE CHODZIĆ OD WRZEŚNIA DWA RAZY W TYGODNIU NA PARE GODZ. I MUSZE PRZYZNAĆ ŻE JUZ MNIE SERDUSZKO BOLI NIE MAM POJĘCIA JAK JA TO PRZEŻYJE
OJ BĘDZIE PŁACZ I TO WIELKI:-
-
-(

reklama
Podziel się: