Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wieczorowa pora)
Z innej bedzki. Powiedzcie mi jak jest z braniem pigulek anty. Zaczelam brac je po porodzie. I teraz mam taki problem. Otoz rozpoczelam opakowanie 1 dnia @, opakowanie mi sie konczy, a @ w najlepsze jest. 3 tygodnie juz!!! Opakowanie sie konczy i czas na kolejny okres, a tu jeszcze z zeszlego miesiaca nie minal!! Czy mialyscie cos takiego???
moje karmienie piersia poleglo na calej linii. Po 3 tyg meki poddalam sie poprostu i jedziemy na butli i mleku modyfikowanym. Bardzo chcialam karmic mala ale nie wiedzialam ze to takie trudne i moze tak zdolowac czlowieka. Na szczescie moje sutki juz doszly do siebie,laktacja ustala,dzidzia najedzona i wszyscy happy.Mam nadzieje ze tobie pojdzie lepiej niz mi o ile zamierzasz karmic piersia. Najwazniejsze zeby ci w szpitalu dokladnie pokazali jak przystawiac prawidlowo maluszka,bo mi niestety pokazali na odwal sie i stad te problemy.Pixi a jak w tej chwili z Twoim karmieniem?Jest lepiej niz bylo wczesniej?
Jutro do pracy, ja tylko 2 tygodnie i koniec. Najgorsze jest to, ze poki co nie wyobrazam sobie siedzienia w domu caly czas. Wiem, ze jak bedzie dziecko to nie bede miala czasu na nic, ale te poltora miesiaca przed porodem to zwariuje chyba. Musze sobie jakies zajecie znalezc.

.
, no ale ponoć tak bywa na początku, dobrze, że tym razem chociaż nie boli:-). Ale w Twoim przypadku to chyba już bym poszła do lekarza, no bo w końcu 3 tyg. to lekka przesada
.