Medio,
ojojoj, tak spytałam z ciekawości, myśląc że Krzysiowi bardziej podoba się tutaj w szkole, bo moja Paula woli tu chodzić, ale to właśnie różnie bywa. Jednak skoro nie planujecie wracać, to Krzyś z czasem na pewno polubi i tą szkołę ;-)
Kingusia,
ja też kiedyś miałam tłumacza i wszystko było dokładnie tak samo jak w przypadku Olindy.
mamunia2,
ja mam podobne odczucia co do mieszkania tutaj, chociaż jestem tu sporo krócej od Ciebie, bo dopiero 2 lata z ogonkiem. Poza tym też nie mam za bardzo do czego wracać w Pl
olinda,
ja też mam chorobe lokomocyjną

Co do domu z Councilu, podobno można odmówić 2 razy, a na 3 już trzeba się decydować.. Nie wiem też jak jest w Waszym rejonie, ale tutaj 2 pary moich znajomych, którzy zrezygnowali z 1 pokazywanego im domu długo czekali na następne oglądanie.. Ale może nie jest tak zle z tym domem, który macie oglądać ? Albo przyznają go komuś innemu, a Wam szybko pokażą coś bardziej atrakcyjnego ? Bądz dobrej myśli
kamilalopez,
ja nie miałam wywoływanego porodu, więc nie pomogę Ci w tej kwestii..
Moja bardzo niespokojnie śpi, co chwilę się przebudza i popłakuje, a ja tak latam góra-dół i mam już dość
??????