Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MYLEENE z gory sorki ale troszke mnie zszokowalo twoje okreslenie(DZIECKO) takie bezosobowe jak dla mnie a to chyba wydaje mi sie ze twoj synek aleksander czy tak?????
Nigdy o swoich dziciach nimowilam bezosobowo dlatego dla mnie to troszunie szok
![]()

. Dobrze ze moj R niedlugo wraca z pracy to zajmie sie mala a ja bede mogla cos zrobic kolo siebie bo juz patrzec na siebie nie moge.A najbardziej marze o fryzjerze bo zaroslam jak dzika swinia

Zocha2005 nie wyrazam sie o dziecku bezosobowo, bo gdybym chciala tak robic, to uzywalabym innych slow. Wiec wez sie kochana odpieprz i zajmij sie zwracaniem uwagi komu innemu. Oooo!!! Nawet mam pomysl komu!!!Sobie moja droga. Lepiej bys sie poduczyła gramatyki jezyka polskiego, bo jak zaczniesz tego jezyka uczyc swoje dzieci, to dopiero bedzie tragedia!!!
a poza tym ja sie wyrazalam uprzejmie i z gory przeprosilam ja gramatyke mam gdzies bo jestem w angli i ucze sie i swojej dzici angielskiego za to ty musisz siebie i swoje dziecko uczyc tolerancji bo tego chyba ci brakuje