reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
ja niewiem jak ja przeczytalam ze sie doczytalam mamy na wyspach a to watek ciezarne na wyspach :O Kurcze wiec tu chyba nie pasuje :( bo ciezarna to bylaaaam loohoho kiedys A tu jeszcze nie zauwazylam ze mamy z UK :( pomyslicie ze wariatka jestem :P

mamcia- to super a masz lustrzanke czy tak cyfrowka sobie pstrykasz?????? ja ostatnio wybrałam sie na plener i kilka fajnych fotek udało mi sie zrobic....

Mam cyfrowke , moj K nie chcial kupic lustrzanki. Pogoda u nas fatalna :(, chcielismy dzis jechac nad morze ale nie da sie jak pada :( cale plany diabli wzieli....Malutka kopie dzis od rana :)) wspaniale uczucie. Pozdrawiam

hej kochane... ale dawno mnie tutaj nie bylo :) wpadlam tylko na chwile... mam nadzieje ze fasolki sie swietnie rozwijaja i rosna zdrowe :)
kobietki mam ksiazke na sprzedaz... opisane sa jak sie przygotowac do ciazy, cala ciaze tydzien po tygodniou, porod i wczesne lata dziecka.... swietna ksiazka w twardej okladce... ja ja kupilam przed zajsciem w ciaze i przyniosla mi szczescie wiec moze ktorej z was tez troche szczescia przyniesie... :) tutaj jest link do ksiazki jak ona wyglada... jesli jest ktoas z was zainteresowana to prosze dac mi znac na priv...
http://www.podsiedlik.pl/ksiazka/index

ksiazka w zadbanym stanie... chcialabym za nia £10...

no u nas dzis nawet nawet pogodynka nie padało i słoneczko wygladało zza chmur bo ostatnimi czasy to makabra zimno wilgotno brrrrrrrrrrr

najprawdopodobniej za 2-3 miesiace juz sie wprowadzimy do nowego domu bo budowa dobiegnie konca ale sie juz nie moge doczekac heheh

Moja gwiazda dzis szaleje czasami sie zastanawiam jak ja dam rade jak 2 sie urodzi i zaczna wyc bez sensu na raz:szok: walne se kulkę w łeb..........

PINKA25 nie bedzie zle :) moja siostra ma 2,5 letnie i 2 miesieczne i mowi ze nie jest zle. Ja juz bede miec pomocnika bo maly bedzie 1,5 mies. przed 5 urodzinkami :). U nas dzis piekna pogoda wiec chcemy to wykorzystac i wybieramy sie nad morze :) Pozdrawiam milego dnia :)

reklama
Witam się ponownie w wątku dla zaciążonych

imag0072a.jpg

robiony dziś o 15.00

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry