reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej dziewczyny, u nas upaly takie ze szok :szok:. Do czwartku zostaly 2 dni i nerwy rosna, mam nadzieje ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze.
aleksiel trzymam kciuki za wizyte :tak:.
Zycze milego dnia :tak:

reklama
aleks, wow to kawal chlopa bedzie z Twojego dzieciatka ;) u mnie bylo ostatnio 30cm w 28 tyg, mowila ze to troche wiecej niz powinno byc. Bedziemy trzymac kciuki za wizyte

mamcia, Twoj scan tez sie zbliza wielkimi krokami :)

ja juz ledwo chodze, brzuch mam wielki ;) ostatnio miewam bole brzucha. takze mnie pokuwa miedzy nogami :/ juz sie nie moge doczekac scanu.

zakupilismy wozek, fotelik do auta, praktycznie wiekszosc rzeczy juz mamy :)

obczajcie sobie staniczki do karmienia w h&m maja dwupaki, wygladaja niezle :)

hej dziewczyn y ja mam takie pytanie czy na pierwszym spotkaniu z polozna slyszalyscie bicie serduszka bo tak czytam na necie i pisza a u mnie nic takiego nie bylo....a jak u was?

tygryseczek - moja polozna mi powiedziała, że to za wcześnie by mogła posłuchac (chyba przez stetoskop) i dopiero na USG moze nam przypadnie to szczęście :)

Dzieki dziewczyny za odpowiedz :) ja juz tak bym chciala to serduszko usluszec....brzuch mnie czesciej i mocniej boli oby to nie byly zle oznaki bo sie zalamie chyba ....

Witam z rana z kawka ;-). Wyobrazcie sobie ze dopiero wstalam :-), wszyscy tak dlugo spalismy :-D, wkoncu ostatni dzien wakacji od jutra juz pobudka o 7:30, wracamy do corocznej rutyny;-). Musze sie dzis czyms zajac bo oszaleje do jutra. Trzymajcie kciuki jutro za nas scan mamy na 11:05. Rano malego do szkoly, Lily do znajomej i jedziemy :tak:.

reklama
Kurcze, z tym biciem serduszka to niefajnie, że nie mozna słuchać na scanie. W Pl dziewczyny mają nawet nagrania jak bije. No ale najważniejsze to by wiedzieć, ze tak jest i by wszystko było pięknie i zdrowo!!

JA tez już się nie mogę doczekac do 20tego, chcę tylko wiedzieć czy wszystko jest dobrze, czy wiek ciązy odpowiedni i czy serduszko zdrowe, ah.. oszaleć można, strachu coraz więcej.... i gdzie tu radosne pczekiwanie na rozwiązanie jak się człowiek wciąz martwi.

mamcia -fajnie, że masz już ten scan lada chwila, powodzenia i daj znać jak będziesz po :)

agatakat, dzieki za listy zakupów, toż to isne arcydzieło :)) No i dzięki za podpowiedz z H&M, ja już bez stanika chodzę, bo w swoje się nie mieszczę ;] Muszę kupić, to może od razu taki większy kupię do karmienia...

Do góry