reklama
agatakat
Fanka BB :)
aleks, wow to kawal chlopa bedzie z Twojego dzieciatka
u mnie bylo ostatnio 30cm w 28 tyg, mowila ze to troche wiecej niz powinno byc. Bedziemy trzymac kciuki za wizyte
mamcia, Twoj scan tez sie zbliza wielkimi krokami
ja juz ledwo chodze, brzuch mam wielki
ostatnio miewam bole brzucha. takze mnie pokuwa miedzy nogami :/ juz sie nie moge doczekac scanu.
zakupilismy wozek, fotelik do auta, praktycznie wiekszosc rzeczy juz mamy
obczajcie sobie staniczki do karmienia w h&m maja dwupaki, wygladaja niezle
mamcia, Twoj scan tez sie zbliza wielkimi krokami
ja juz ledwo chodze, brzuch mam wielki
zakupilismy wozek, fotelik do auta, praktycznie wiekszosc rzeczy juz mamy
obczajcie sobie staniczki do karmienia w h&m maja dwupaki, wygladaja niezle
tygryseczek
Staraczka
hej dziewczyn y ja mam takie pytanie czy na pierwszym spotkaniu z polozna slyszalyscie bicie serduszka bo tak czytam na necie i pisza a u mnie nic takiego nie bylo....a jak u was?
Ja tez nie slyszalam teraz i w poprzedniej ciazy tez nie.hej dziewczyn y ja mam takie pytanie czy na pierwszym spotkaniu z polozna slyszalyscie bicie serduszka bo tak czytam na necie i pisza a u mnie nic takiego nie bylo....a jak u was?
tygryseczek
Staraczka
Dzieki dziewczyny za odpowiedz
ja juz tak bym chciala to serduszko usluszec....brzuch mnie czesciej i mocniej boli oby to nie byly zle oznaki bo sie zalamie chyba ....
Witam z rana z kawka ;-). Wyobrazcie sobie ze dopiero wstalam :-), wszyscy tak dlugo spalismy
, wkoncu ostatni dzien wakacji od jutra juz pobudka o 7:30, wracamy do corocznej rutyny;-). Musze sie dzis czyms zajac bo oszaleje do jutra. Trzymajcie kciuki jutro za nas scan mamy na 11:05. Rano malego do szkoly, Lily do znajomej i jedziemy
.

Towicz86266
Fanka BB :)
Mamcia trzymam kciukaski &&&& za jutro .
Tygryseczek moja położna dopiero w 24tyg słuchała serduszka a tak to tylko na skanach mi pokazywali jak bije
Tygryseczek moja położna dopiero w 24tyg słuchała serduszka a tak to tylko na skanach mi pokazywali jak bije
reklama
Kurcze, z tym biciem serduszka to niefajnie, że nie mozna słuchać na scanie. W Pl dziewczyny mają nawet nagrania jak bije. No ale najważniejsze to by wiedzieć, ze tak jest i by wszystko było pięknie i zdrowo!!
JA tez już się nie mogę doczekac do 20tego, chcę tylko wiedzieć czy wszystko jest dobrze, czy wiek ciązy odpowiedni i czy serduszko zdrowe, ah.. oszaleć można, strachu coraz więcej.... i gdzie tu radosne pczekiwanie na rozwiązanie jak się człowiek wciąz martwi.
mamcia -fajnie, że masz już ten scan lada chwila, powodzenia i daj znać jak będziesz po
agatakat, dzieki za listy zakupów, toż to isne arcydzieło
) No i dzięki za podpowiedz z H&M, ja już bez stanika chodzę, bo w swoje się nie mieszczę ;] Muszę kupić, to może od razu taki większy kupię do karmienia...
JA tez już się nie mogę doczekac do 20tego, chcę tylko wiedzieć czy wszystko jest dobrze, czy wiek ciązy odpowiedni i czy serduszko zdrowe, ah.. oszaleć można, strachu coraz więcej.... i gdzie tu radosne pczekiwanie na rozwiązanie jak się człowiek wciąz martwi.
mamcia -fajnie, że masz już ten scan lada chwila, powodzenia i daj znać jak będziesz po
agatakat, dzieki za listy zakupów, toż to isne arcydzieło
Podziel się: