reklama
Czesc dziewczyny i witam nowe mamusie;-)
Rudzia- dziekuje za rady, na pewno skorzystam
Makta- tak co mnie nie wyprzedzisz he he he.
Tak wogole to tylko chwilke mnie nie bylo, a tyle naskrobalyscie ze na 2 razy musialam czytac. My wczoraj bylismy na kontrolnej wizycie w szpitalu i wyobrazcie sobie ze moj maly spryciaz tak sie wysoko wspiol ze ledwo usiasc umialam, a doktor pomacal i stwierdzil ze dzidzia jest wysoko i ze racze w terminie urodze. A po powrocie do domu maly znow nisko siedzial. To jest maly aparat jeden. A dzis tak strasznie boli mnie brzuch i tak dziwnie, ale zadnych skorczy, ani innych objawow, to chyba ta zmienna pogoda, bo albo deszcz, zaraz slonce i upal jak diabli a potem straszny wiatr i tak sie chyba przez to zle czuje. Doslownie chodzic nie umiem.
Dzis przylatuje moja znajoma z ojcem, czekam na nich od rana, wyobrazcie sobie ze oni od 8 rano siedza na lotnisku, a dopiero teraz (18:00) wystartowali. Ale trafili, a pierwszy raz do Angli sie wybrali.
Nic uciekam sie polozyc bo maly wykonczy moje zebra
Milego dzionka, na pewno jeszcze wpadne zobaczyc co tam u was.
Rudzia- dziekuje za rady, na pewno skorzystam

Makta- tak co mnie nie wyprzedzisz he he he.
Tak wogole to tylko chwilke mnie nie bylo, a tyle naskrobalyscie ze na 2 razy musialam czytac. My wczoraj bylismy na kontrolnej wizycie w szpitalu i wyobrazcie sobie ze moj maly spryciaz tak sie wysoko wspiol ze ledwo usiasc umialam, a doktor pomacal i stwierdzil ze dzidzia jest wysoko i ze racze w terminie urodze. A po powrocie do domu maly znow nisko siedzial. To jest maly aparat jeden. A dzis tak strasznie boli mnie brzuch i tak dziwnie, ale zadnych skorczy, ani innych objawow, to chyba ta zmienna pogoda, bo albo deszcz, zaraz slonce i upal jak diabli a potem straszny wiatr i tak sie chyba przez to zle czuje. Doslownie chodzic nie umiem.
Dzis przylatuje moja znajoma z ojcem, czekam na nich od rana, wyobrazcie sobie ze oni od 8 rano siedza na lotnisku, a dopiero teraz (18:00) wystartowali. Ale trafili, a pierwszy raz do Angli sie wybrali.
Nic uciekam sie polozyc bo maly wykonczy moje zebra

Milego dzionka, na pewno jeszcze wpadne zobaczyc co tam u was.
junia21
Zaangażowana w BB
hej kobietki!!! bardzo dziekuje za gratulacje
juz slyszalam malutka przez tel jak kwili i juz nie moge doczekac sie naszej kruszynki
a naprawde jest kruszynka bo az sie przeleklam po usg jak zobaczylam ile wazy
tylko 2280g!!! a kacper jak urodzil sie w 35 wazyl 2540 wiec martwimy sie ze taka malenka!

Mamunia oprocz podszkolenia j.angielskiego, jakie jeszcze kursy chcesz zrobic?? Co Cie interesuje??
Zgadzam sie z Medio, ze dzieci komplikuja bardzo zycie zawodowe, przynajmniej w Polsce. Wyobrazcie sobie, ze bylam na rozmowie kwalifikacyjnej, w podobno nowoczesnej, duzej i znanej firmie w PL i nie zadali mi zadnego pytania dotyczacego mojej kariery zawodowej, tylko pytali sie, czy bede miala z kim dziecko zostawic!!! Przeciez to jest chore!!! Przeciez jest zakaz pytania o dzieci, to dyskryminacja. W PL nic sie nie zmienilo, nic a nic. Wiec chyba wrocimy do UK po urlopie
(
Zgadzam sie z Medio, ze dzieci komplikuja bardzo zycie zawodowe, przynajmniej w Polsce. Wyobrazcie sobie, ze bylam na rozmowie kwalifikacyjnej, w podobno nowoczesnej, duzej i znanej firmie w PL i nie zadali mi zadnego pytania dotyczacego mojej kariery zawodowej, tylko pytali sie, czy bede miala z kim dziecko zostawic!!! Przeciez to jest chore!!! Przeciez jest zakaz pytania o dzieci, to dyskryminacja. W PL nic sie nie zmienilo, nic a nic. Wiec chyba wrocimy do UK po urlopie
Medio
Fanka BB :)
Myleene no widzisz nie przejmuja się przepisami. niby kazdy ma tez swoją rodzinę, ale zapomina o tym i jako pracodawcy chcieliby mobilnego i dyspozycyjnego pracownika, sorki, ale jak to zrobić, nie da rady, albo się zaniedba jedno albo drugie.No chyba że się pracuje na pół etatu.
Sachmecia
Aktywna w BB
Hej slonka dlugo mnie nie bylo ale melduje ze o 15 urodzilam w szkockim szpitalu pisze z phona bo jak tu spac jak taka kruszynka obok. Urodzilam silami natury ale o samym porodzie to kiedy indziej
niunia ma 46cm wazy 2340g I ma 9 pkt urodzona 3 tyt przed terminem. Ja umieram z glodu a mam tylko gruszke I migdaly a niunia tylko liznela cycusia I sie najadla heh. Pozdrawiam wszystkie I do milego buziaczki
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Sachmecia garuluję!! Ponownie...bo juz wieści o tym, ze urodziłaś pojawiły sie na forum wrzesniówek he he he
Czekamy na wieści i info o zdrowiu Twoim i maleństwa.
A ja po kolejnej lekcji szkoły rodzenia...tym razem wykład o znieczuleniach. Teraz nie pozostaje nic tylko podjąć decyzje i w końcu napisać ten plan porodu. Ale to w weekend...

A na zajęciach pokazali nam takiego małego nowonarodzonego bobaska...był taki słodki i spokojny. Mogłabym patrzec na takie cuda godzinami...mój M. tak sie wzruszył, że aż łezki mu poleciały z oczu. :-)Mi oczywiście też bo tak mnie ten widok dziecka i płaczacego mężczyzny rozczulił...:-)kurcze płaczliwa jestem w tej ciąży
Miłego dnia dziewczyny ja dzisiaj mam kolejna wizyte w szpitalu. Oby wyniki nie były gorsze...troche sie boję

Czekamy na wieści i info o zdrowiu Twoim i maleństwa.
A ja po kolejnej lekcji szkoły rodzenia...tym razem wykład o znieczuleniach. Teraz nie pozostaje nic tylko podjąć decyzje i w końcu napisać ten plan porodu. Ale to w weekend...

A na zajęciach pokazali nam takiego małego nowonarodzonego bobaska...był taki słodki i spokojny. Mogłabym patrzec na takie cuda godzinami...mój M. tak sie wzruszył, że aż łezki mu poleciały z oczu. :-)Mi oczywiście też bo tak mnie ten widok dziecka i płaczacego mężczyzny rozczulił...:-)kurcze płaczliwa jestem w tej ciąży
Miłego dnia dziewczyny ja dzisiaj mam kolejna wizyte w szpitalu. Oby wyniki nie były gorsze...troche sie boję

reklama
Zaszłam w ciążę i urodziłam w UK i uważam ,że opieka jest na dobrym pozimie chociaż nie ma częstych wizyt u lekarza/położnej (w przypadku ciąży bez komplikacji ) sam poród mialam bardzo szybki ( cesarka ) i w szpitalu też opieka bez zarzutu całodobowa pomoc położnych w każdej sekundzie kiedy tylko potrzebowałam .Nie mam porównania jak rodzi się w Polsce ,ale tutaj jest OK!:-)
Podziel się: