Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chyba mi zostalo jeszcz po ciazy, bo wtedy to plakalam a plakalam o byle co !!

tluscioszekk mi malutki rosnie :-) 

:-)
a ja dzis znow cala noc stres od polnocy mialam skurcze regularne,najpierw co 7,potem 6,4 i 3 minuty,ale nie za bolesne wiec w przerwach troszke przysypialam bo bylam padnieta... teraz na razie ok,raz na jakis czas troszke boli brzuch,albo jakis skurcz wiec nie wiem czy mnie nie wezmie... boje sie:-(Hej slonka dlugo mnie nie bylo ale melduje ze o 15 urodzilam w szkockim szpitalu pisze z phona bo jak tu spac jak taka kruszynka obok. Urodzilam silami natury ale o samym porodzie to kiedy indziejniunia ma 46cm wazy 2340g I ma 9 pkt urodzona 3 tyt przed terminem. Ja umieram z glodu a mam tylko gruszke I migdaly a niunia tylko liznela cycusia I sie najadla heh. Pozdrawiam wszystkie I do milego buziaczki

no i znow wszytsko na wlasna reke.. 

co prawda sa lepsi niz w Polsce wg mnie ale tez rewelki to nie ma ... smieszy mnie to ze oni czesto sobie spr rzeczy w tych ich ksiazkach i sie smieje z E ze jak ktos by umieral to najpierw zajrza do ksiazki jak reanimacje maja zrobic
MAKTA przechodzi ale widocznie powoli, bo u mnie jest corz lepiej... az moj E sie zdziwil ze nie widzial zebym plakala ostatnio :-) spytal sie czy po kontach czasem nie placze :-)
JUNIA21 wiesz jak to z tymi skorczami jest ale moze juz malenstwo spieszy sie zobaczyc MAMUSIE :-) no i sie nie boj tylko kapiel sobie spraw idz na spacer gdzies blisko , zebys tak bardzo nie myslala
RUDZIA tak to jest tutaj z ta sluzba zdrowia ze dla nich wszystko to jest normalne !!co prawda sa lepsi niz w Polsce wg mnie ale tez rewelki to nie ma ... smieszy mnie to ze oni czesto sobie spr rzeczy w tych ich ksiazkach i sie smieje z E ze jak ktos by umieral to najpierw zajrza do ksiazki jak reanimacje maja zrobic
![]()