reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
hej dziewczyny!Po pierwsze gratulacje dla Sachmeci!!:-) Nie bylo mnie 2 dni bo kasiorka wplynela to zrobilam rejs do sklepow-nawet rozek znalazlam na bazarku :-D ale ogolnie ztymi zakupami to tak dziwnie sie czuje:zawstydzona/y:35 tygodni a mam wrazenie ze jeszcze za wczesnie hehe...nogi opuchly mi jak balony:no:
A te kursy co pisalam sandwelowe to z ulotek tylko wiem a jak w praktyce to nie mam pojecia nietety ale dzis wlasnie natknelam sie w miescie na to co pisala jedna z dziewczyn -Learndirect...hmm wydaje sie fajne takie online lekcje chociaz nie powiem ze czasem lepiej wyjsc do ludzi hehe...lookne ta stronke- a noz widelec cos znajdziemy;-)w Polsce super studia zostawilam-stara nie jestem-w Pl pewnie juz mnie nic edukacyjnego nie spotka tym bardziej ze moj chlop nie jest Polakiem i pewnie w PL by sie nie odnalazl zbyt szybko.Ja tak wogole po macierzynskim mam zamiar zostac self-employed i dzielic prace z opieka nad bobo:-)Pozyjemy-Zobaczymy!

dzien dobry dzień dobry!!
Witam się śniadaniowa porą!!:-D:-D:-D
NARESZCIE!!! Dzisiaj świeci slońce...moje pranie które sie kisi w domu od 2 dni nareszcie wyschnie.
I własnie z tej cudownej okazji od razu ide za ciosem i nastawiam nastepne he he he Szkockie lato:tak::tak::tak::tak:
I do tego jeszcze dzisiaj przespałam praktycznie całą noc co ostatnio z moja piłka na przodzie nie jest takie łatwe. Więc piękna sobota się szykuje...Wam oczywiscie życze takiej samej!!
Mamunia co do pracy to nie mam póki co zielonego pojecia czego w ogóle mogłabym szukac i jak. Ale wiem jedno, że na pewno bede chciała czyms się zająć. Chociazby na pół etatu. Oczywiście jak juz Maleństwo bede mogła spokojnie zostawic w domu...na razie do kwietnia bede miała macierzyńskie z Polski i zaległe urlopy wiec nie jest źle...potem zobaczymy. Staram sie nie planowac nic z takim wyprzedzeniejm bo z doswiadczenie wiem, ze zycie i tak zaskakuje i pisze swoje scenariusze więc powolutku powolutku do przodu.;-)
Miłego wstawania!!!

Sachmecia - GRATULACJE !!! :tak::tak::tak:
Czekamy na newsy i na relację z porodu :tak::tak::tak:

Bajeczka - ja miałam 3 różne położne przed porodem, a po jeszcze jedna doszła (i tamte też mnie odwiedzały) - wszystkie były bardzo miłe i służyły radą i pomocą - w sumie cieszę się, że ich tyle poznałam :tak:

Dziewczyny - co do dokształcania i pracy - przez te moje dzieciaki jeszcze nigdy nie pracowałam i naprawdę nie wiem jak ja się wkręcę w życie zawodowe po tych macierzyńskich sprawach - będzie ciężko, ale trzeba coś z sobą zrobić zwłaszcza, że tyle lat poświęciłam nauce :nerd:

PS. Krzyś nadal ma katar, nic więcej na szczęście, ale bidulek się męczy troszkę :sad: Mam nadzieję, że to dziadostwo już zaraz przejdzie :baffled: Chyba już zaczyna się sezon przeziębień ... aż strach ... :baffled:

Lucin a ile TY masz lat?
Życzę zdrówka dla Krzysia:)
A Tój mąż długo pracuje, tzn. czesto jesteś sama z dzieciaczkami?

Medio - we wrześniu skończę 27 :baffled: Jak dla mnie to dużo i powinno się już pracować do tego czasu, a u mnie wyszło tak, że zaszłam w pierwszą ciążę przed ukończeniem studiów, jak zaczęłam się ledwo zbierać po Alicji i snuć plany na przyszłość, to znów zaszłam w ciążę :sorry2: i plany zawodowe musiałam po raz kolejny odłożyć na później ... :sorry2:

Mój M pracuje na popołudnia 4 dni, potem 2 wolne, na razie mam też do pomocy babcię (na razie:sorry2:) ...

Sorka, że nabijam posty ale edycja mi nie działa od jakiegoś czasu - fak :angry:

Lucin a myślałam ,ze mlodsza jesteś jak widziałm Twoje zdjęcia w galerii BB, mlodziej na nich wyglądasz Kotuś:))))
Ja jestem dwa lata starsza od Ciebie hihi, no ale juz coś tam w Pl pracowałam,ale niewiele również:( tak to jest jak chce się mieć dzieci.

Dziękuję za komplement Medio :-) Chociaż zdjęcia są sprzed ciąży i teraz już zapewne wyglądam na te swoje 27 lat :sorry2: Plusem tej całej sytuacji (zakładając oczywiście, że nie będzie kolejnej wpadki - bo moje dzieci to dwie najkochańsze na świecie wpadeczki :-D) jest to, że dzieci będą odchowane i będę faktycznie mogła czymś się zająć, podczas gdy dziewczyny w moim wieku, które nie mają jeszcze dzieci będą siedzieć w pieluchach :sorry2:
A ja wtedy będę ich mentorem i wszechwiedzącą Matką Polką, hehhehehe (oczywiście żart :-D)

reklama
Do góry