Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, jedynie notariat wchodzi w grę, ponieważ do wystąpień w sądzie nie mam predyspozycji - jestem raczej nieśmiała i nie potrafię kłamać
). Zawsze pozostaje mi bycie Panią Od Przyrody (nie pytajcie jak to się stało - przypadek/wypadek - jak wszystko w moim życiu
) - co szczerze mówiąc bardziej by mi odpowiadało - po praktykach w szkołach mogę to przyznać - tyle, że finansowo znacznie gorzej to wypada niż bycie notariuszem
Ale nie oszukujmy się - od skończenia prawa do zostania prawnikiem jest baaaardzo daleko - droga dłuższa przede mną niż za mną ...
Całkiem możliwe, że prędzej zacznę przechodzić menopauzę lub umrę, niż zostanę tym notariuszem :-)

Dopiero wróciłam do domu z zakupków i myślałam, że jak to przy weekendzie będzie smutno na forum a tu niespodzianka :-):-):-)

) ale też długo nie wytrwałam bo zabawa była fajniejsza. Na końcu podjęłam ekonomię jeszcze raz i tu już nie z mojej winy nie dane mi było podejść do obrony mimo zaliczenia wszystkich lat. Więc zostałam niedoszłą absolwentką Akademii Ekonomicznej
Od czasu UMCS cały czas już pracowałam (bo następne to już były zaoczne) i piełam się po szczeblach kariery aż poznałam mojego ukochanego męża i zmienił mi się światopogląd
. Był grudzień 2004 i po miesiącu znajomości mi się oświadczył i za kilka miesięcy rzuciłam prowadzenie biura prywatnej firmy (ale nie mojej) dla potrzeb przygotowań do ślubu i zajścia w ciążę. Wszystko się udało bo we wrześniu 2005 pobraliśmy się i okazało się, że jestem w ciąży. Ponieważ liczyliśmy na wychowawczy to znów się zatrudniłam w biurze tylko już miałam dużo lżejszą pracę bo tylko przy zamówieniach i korespondencji 
- świetne kierunki, i to na SGH
Sara - Ty też z tą ekonomią mogłabyś coś potem pociągnąć - poczytaj o ACCA - można to tutaj zrobić - ja nawet o tym myślałam - świetne perspektywy po tym są
Może razem się zapiszemy?