Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam
Sachmecia - serdeczne gratulacje :-):-):-)
Rudzia - wcale mnie nie dziwi to co napisałaś, jak Kubuś był w zeszłym roku taki chory i miał właśnie zapalenie ucha i gorączkę to oczywiście co mi dali? Paracetamol!!!!! Wieczny lek na wszystko i dla wszystkich!!!!! Całe szczęście, że po kilku dniach było już wszystko w porządku więc wierzę w to, że i Twój maluszek niedługo wyzdrowieje.
Ja mam od kilku dni znowu dołek, pewnie to za sprawą pogody i może wyjazdu rodziców. W Polsce słońce i pięknie a tu przez dwa ostatnie dni nawet nie wychyliłam nosa z domu bo non stop lało. Boli mnie głowa i ciągle chce mi się spać. Nawet pozwalam sobie raz dziennie wypić małą kawkę rozpuszczalną z mleczkiem na podwyższenie ciśnienia ale i tak snuję się po domu jak zombi. Koszmar. Też tak macie?
Lucin a myślałam ,ze mlodsza jesteś jak widziałm Twoje zdjęcia w galerii BB, mlodziej na nich wyglądasz Kotuś)))
Ja jestem dwa lata starsza od Ciebie hihi, no ale juz coś tam w Pl pracowałam,ale niewiele równieżtak to jest jak chce się mieć dzieci.

hej dziewczyny! Mam do Was pytanie(moze dziwne bo kazda wie)...Chce dzis wyprac ciuszki dzieciece-musze udac sie tylko do sklepu po jakiejs fairy non bio albo cos innego co polecacie?Iiii jest problem bo jak nastawic pralke na ciuszki?Patrze na ta pralke i mysle nad 40 st. non colourfast cotton(na tym wiruje jak szalone) i 40 st. economy wash...czy moze cos innego?Jejjjj ja jesem taka zielona w tym...a do tego jestem mistrzem w przefarbowywaniu ciuchow...wczorajsze biale pranie jest z domieszka zielonego bo lamowka pofarbowala wrrr...a oprocz ciuszkow mam rozek i kocyki jak to prac
POMOCYYYY

:-)
;-) i jest odwrotnoscia Oli, Ola od poczatku byla spokojna do dzisiaj zreszta a Olivka oj przy niej to trzeba miec oczy wokolo glowy 

:-) dzisiaj dzwonila pani doktor co zajmuje sie Ola i pytala jak sie czuje i czula w weekend no i zeby zadzwonic w srode bo wtedy powinny byc juz wyniki i napewno dam wam znac. A teraz Wy napiszcie jak tam Oliwierek i Karolek???? Buziaki