memories02
Fanka BB :)
Heya dziewczyny!!
Tu produkcja postów na maxa
ledwie co nadrabiam
Maja-->> tak całkiem niedawno jak pisałam tu na forum że widziałam i słyszałam serduszko, wiem jakie to jest piekne uczucie wiedząć, że nosisz w sobie drugie życie, serdecznie Ci Gratuluję!!!!!:-)
Hola--> ogromnie się cieszę, że z maleństwem wszystko dobrze, i że zdrowy kochany synuś bedzie
Madzialenak--> ja też myślę, że to był jednorazowy przypadek, dobrze że nospa pomogła uuff :-)
Lawendowy Śnie--> ogromnie się cieszę, że udało Wam się zakwalifikować, wierzę z całych, sił że to będzie szczęśliwe podejście :-):-):-)
Sznurki--> pokój pierwsza klasa, mi też się kiedyś marzył taki pokoik dla dzidzi :-) zobaczymy, jeszcze jest czas
a Ernestowi na pewno będzie w takim pokoiku przyjemnie się żyło
:-)
Avocado--> jeszcze uzupełniając mój wczesniejszy post, dr Długosz jest naprawde swietnym specjalista, dokładny na maxa i do tego dostałam od niego za free niespodziankę: filmik z usg prenatalnego z dzidzią :-) Pamiątka do końca życia
Tu produkcja postów na maxa
Maja-->> tak całkiem niedawno jak pisałam tu na forum że widziałam i słyszałam serduszko, wiem jakie to jest piekne uczucie wiedząć, że nosisz w sobie drugie życie, serdecznie Ci Gratuluję!!!!!:-)
Hola--> ogromnie się cieszę, że z maleństwem wszystko dobrze, i że zdrowy kochany synuś bedzie

Madzialenak--> ja też myślę, że to był jednorazowy przypadek, dobrze że nospa pomogła uuff :-)
Lawendowy Śnie--> ogromnie się cieszę, że udało Wam się zakwalifikować, wierzę z całych, sił że to będzie szczęśliwe podejście :-):-):-)
Sznurki--> pokój pierwsza klasa, mi też się kiedyś marzył taki pokoik dla dzidzi :-) zobaczymy, jeszcze jest czas
a Ernestowi na pewno będzie w takim pokoiku przyjemnie się żyłoAvocado--> jeszcze uzupełniając mój wczesniejszy post, dr Długosz jest naprawde swietnym specjalista, dokładny na maxa i do tego dostałam od niego za free niespodziankę: filmik z usg prenatalnego z dzidzią :-) Pamiątka do końca życia