miliaa
Fanka BB :)
Adus, gotadora... Oczywiscie kciukasy za was trzymam... Za wasze wizyty, szyje dlugie i oczywiście zdrowe maluszki! &&&&&
Sony...trzymam się na tym froncie jeszcze, chociaż wkurzona jestem, bo usg nie maja czasu mi zrobic a to dla mnie najważniejsze badanie, bo ja musze przez to starzejące się łożysko badać przeplywy...niby ktg ok, ale mnie obchodzi czy dzidziuś coś urósł, bo przeciez miał podejrzenie hipotrofii. Powiem ci, ze jak sama o siebie nie zadbasz to w ogóle się Toba nie zajmą. Zła jestem...
A co tam u ciebie i Pawelka?
Sony...trzymam się na tym froncie jeszcze, chociaż wkurzona jestem, bo usg nie maja czasu mi zrobic a to dla mnie najważniejsze badanie, bo ja musze przez to starzejące się łożysko badać przeplywy...niby ktg ok, ale mnie obchodzi czy dzidziuś coś urósł, bo przeciez miał podejrzenie hipotrofii. Powiem ci, ze jak sama o siebie nie zadbasz to w ogóle się Toba nie zajmą. Zła jestem...
A co tam u ciebie i Pawelka?
Życzę dużo wytrwałości. Trzymaj się.
Jaja były bo mnie rano zawieźli na badanie, po czym babka z pracowni kazała mnie na oddział odesłać,że jeszcze nie teraz. Wjeżdżam do pokoju, a lokatorki w szoku że tak szybko..... tak sobie na łóżeczku jeździłam, aż w końcu mi zrobili. Po badaniu nic nie wiedziałam, bo nikt ze mną nie porozmawiał. No szał pał. Dlatego wolę ośrodki z chirurgią jednego dnia idziesz konkretnie na taki zabieg, w dniu przyjęcia ci go wykonują i wychodzisz do domu. Ciągle ten sam lekarz 
fuj. Jakby było chłodne to pewnie by mi smakowało.