Daj koniecznie steryd bo skończysz w nocy na sorze. Zapalenie krtani u maluchów to poważna sprawa.to u nas bolu gardla chyba nie ma. Je normalnie wiec chyba nic go nie boli. U nas problemem jest kaszel taki szczekajacy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj koniecznie steryd bo skończysz w nocy na sorze. Zapalenie krtani u maluchów to poważna sprawa.to u nas bolu gardla chyba nie ma. Je normalnie wiec chyba nic go nie boli. U nas problemem jest kaszel taki szczekajacy![]()
wlasnie tego sie obawiam, ze moze to przerodzic sie w cos gorszego choc powiem Ci, ze wydawalo mi sie, ze jest lepiej i ona dzis powie, ze jest juz ok.Daj koniecznie steryd bo skończysz w nocy na sorze. Zapalenie krtani u maluchów to poważna sprawa.
jesli sie obudzi w nocy to koniecznie podaj. Zapalenie krtani jedt niebezpieczne jak pisze Kocka, moze miec problem z oddychaniem.wlasnie tego sie obawiam, ze moze to przerodzic sie w cos gorszego choc powiem Ci, ze wydawalo mi sie, ze jest lepiej i ona dzis powie, ze jest juz ok.
Bylam w aptece i kupilam wlasnie. Juz rano mu podam, bo spi.
Juz slysze moja tesciowa jak sie dowie....![]()
Olej teściowąwlasnie tego sie obawiam, ze moze to przerodzic sie w cos gorszego choc powiem Ci, ze wydawalo mi sie, ze jest lepiej i ona dzis powie, ze jest juz ok.
Bylam w aptece i kupilam wlasnie. Juz rano mu podam, bo spi.
Juz slysze moja tesciowa jak sie dowie....![]()
kurde nastraszylyscie mnie. Podam w takim razie. Mamy inhalacje przepisane to najwyzej zrobimy. Podnioslam mu troche materac, zeby nie spal tak na plasko.jesli sie obudzi w nocy to koniecznie podaj. Zapalenie krtani jedt niebezpieczne jak pisze Kocka, moze miec problem z oddychaniem.
zapalenie krtani to nie bol gardla. Szczekajacy kaszel plus chrupka to objaw i bez sterydu sie nie obejdzie, nie mozna tego bagatelizowac.mój mały jeszcze nigdy nic nie dostał, jak wydawało mi się ze go boli gardło i poszłam do lekarza to lekarz kazał mocniejszy przeciwbólowy i lody na znieczulenie podać ale miał wtedy już ok 2 lat, tutaj nic nie podają na ból gardła
nie wiem co by tu podali, na szczęście nas takie coś nigdy nie dopadło. Znając życie daliby syrop tymiankowyzapalenie krtani to nie bol gardla. Szczekajacy kaszel plus chrupka to objaw i bez sterydu sie nie obejdzie, nie mozna tego bagatelizowac.
no będę musiala choc pewnie swoje powie na temat zlobka i chorobOlej teściowąmój synek dostawał nebud jakoś 3tyg temu, fajnie mu się poprawiło. Równolegle ja w tym samym czasie od mojej rodzinnej też dostałam w związku z zapaleniem tchawicy i petarda nic innego mi tak nie pomogło, a miałam taki kaszel że wywoływał wymioty.
Moje zlobkuja od września. Listopad był słaby bo dużo chorowaliśmy i byli tylko 9 dni w żłobku, ale wrzesień i październik było nieźle. No i jak na razie to są wielbicielami żłobka, podskakują z radości jak widzą drzwi żłobka, nawet pół łzy za nami nie wyleją![]()
zlobek i choroby to najnormalniejsza rzecz na swiecie. Tak samo jak mama wracajaca do pracy. Jak Twsciowa ma z tym problem, niech siedzi w wnukiem w domuno będę musiala choc pewnie swoje powie na temat zlobka i chorobi mojej checi powrotu do pracy..
To mnie pocieszylasmoze i mojemu sie spodoba. Bo na razie to slabo ale tez tylko tydzień na razie bylismy. W pt nie chcial wyjsc z domu
![]()
mieszka daleko. Na szczesciezlobek i choroby to najnormalniejsza rzecz na swiecie. Tak samo jak mama wracajaca do pracy. Jak Twsciowa ma z tym problem, niech siedzi w wnukiem w domu![]()