• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Odciążę trochę naszą madzialenak :happy2:

Aktualizacja dot.Ikasii.

SIERPIEŃ

1. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian

WRZESIEŃ

2. KATE (3 wrzesień - cc) – córka Hania
3. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
4. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

5. SONY (18 październik) – syn Paweł
6. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
7. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
8. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
9. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
10. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

11. AVOCADO (24 listopad) – córka
12. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

13. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
14. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

15. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn
16. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

17. DARII (2 luty 2014)

MARZEC

18. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
19. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie.

Lawendowa też uważam że to implantacja i bardzo dobry znak:-)
Maja ja pisałam że mam wypłaty więcej, bo jest ona zależna od dni roboczych w miesiącu. Czyli wyliczają średnią z ostatnich 12 miesięcy i liczą ile w jednym dniu jest do zapłaty, później w każdym miesiącu liczą ile jest dni roboczych i mnożą. Czyli w jednym miesiącu masz 21 dni w innym 20 a jeszcze w innym 22 i od tego ta wypłata większa. Kadrowa mi to tłumaczyła.

Co jeszcze....Acard można brać do 34 tyg ciąży, ale ja odstawiałam w 16 tym.
Kurna i juz nie pamietam co miałam jeszcze pisać.

Ikasia gratuluję chłopczyka.

No i u mnie:
Byłam dziś już na normalnej wizycie i znów miałam usg i na tym sprzęcie co zawsze mi robi mały wyszedł 2160 g. Szyjka jest mięciutka i się skróciła do 3,5 cm ale mam się nie martwić, bo to i tak bardzo długa jest. Siedziałam w gabinecie 40 min :)) Za 3 tyg wizyta i wtedy pobiorą mi wymaz na GBS i mogę już rodzić.

Dziewczyny, to nie tak z ta grupa ze te, ktore pozniej rodza zostaja tu same, ale chodzi o to, zeby te co urodza nie odchodzily.

wiekszosc dziewczyn co urodzila juz sie tu nie pojawia. A szkoda bo ja np sie do wszystkich przywiazalam. Ja wiem, ze czasu mniej itd ale fajnie by bylo miec taka grupe. Przykladem sa invitrowki. Wszystkie tam pisalysmy a teraz tylko tam widuje lawendowy sen, ja tez czytam bo mam duzo czasu

wszystkie dziewczyny stad sa juz chyba zaproszone, z pamieci lecialam, troche z grupy z facebooka. Jak ktos nie dostal zaproszenia, to piszcie.

myslalam, zeby zrobic prywatne, bo ja nie chce zeby ktos kogo nie znam wiedzial tyle osobistych faktow z zycia Zochy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry