• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzialenak, czy jutro jak sie zglosisz w dniu terminu do szpitala a nie bedzie akcji porodowej , to beda wywoluwac porod?
Mam jednak nadzieje,ze wszystko ladnie i natruralnie sie potoczy i juz niebawem zdasz nam relacje. Powodzenia!!!!!

[FONT=&quot]Oskaa ja też co miesiąc mam na 28 dni więc nie wiem o co chodzi, a jak to dostajesz trochę mniej, jeszcze mniej niż zarabiasz? To chyba raczej niemożliwe skoro mamy mieć 100% na zwolnieniu lekarskim.[/FONT]
[FONT=&quot]madzialenak nie, w zeszłym roku owszem ale w tym jeszcze żadnych premii czy dodatków…milagors, no właśnie, jeszcze się okaże że to pomyłka i będę musiała to oddać,[/FONT] [FONT=&quot]Aduś16[/FONT] może masz rację, do kadr się nie mogłam dodzwonić ale napisałam sms kierowniczce, może będzie wiedziała o co chodzi.[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]gosia__1983 z tym Medrolem też nie mam pojęcia, biorę po pół tabletki co drugi dzień, kilka dni temu zmniejszyłam dawkę, no cóż… widocznie tak musi być.Femina wbrew pozorom nie jest taką rewelacyjną kliniką, to że się zapłaci wcale nie oznacza że będą koło ciebie fruwać na skrzydłach, za to Bema chwalą wszystkie kobiety, nie tylko ze względu na profesjonalny sprzęt ale również fachową opiekę i troskę o pacjentkę. Moje dwie koleżanki z Wrocławia tam rodziły niedawno i są zachwycone. No ale jeszcze się zastanowię, mam trochę czasu.[/FONT]Zarejestrowałam się już dziś do ortopedy i liczę że z dwoma zaświadczeniami lekarskimi coś zdziałam.

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]milagors[/FONT] fajny ten leżaczek, też pewnie taki kupię.:tak:[FONT=&quot][/FONT]

Dziewczyny co to znaczy że pójdziecie na nowe forum ?Jak urodzicie?:-( Już Was tu nie będzie ??? Ale ja jeszcze jestem w ciąży i to jeszcze hoho i co, nie będę miała z Wami kontaktu?:-(

Gotadora, tak właśnie podejrzewałam, że masz już męża przy sobie :-D
No i imiona już wybrane i przyklepane. Mój M ma na drugie Norbert.

Avocado, jak to badanie musisz powtórzyć???? Nie rozumiem, co poszło nie tak.
Dzisiaj mi się włączyło coś podobnego, jak Tobie.
Umawiałam mamę do lekarza i zaklepałam jej termin na dzisiaj. Pojechała do lekarza, a tu się okazuję, że termin jest,
ale na jutro :-D

P.S.Czekam na fotki z sesji. A gdzie robiłaś????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry