• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Milagros identyczny bujaczek kupiła moja siostra dla swojej córeczki, mała uwielbiała w nim zasypiać, ogólnie to mieli problem bo wszędzie musieli go zabierać bo Zuzia nie chciała w innym miejscu zasnąć niż swój leżak:-) Zuzia ma już 2 latka i nadal od czasu do czasu bierze i się w nim buja. Bujaczek jest solidnie wykonany, bardzo trwały i wygodny.

reklama
gosia__1983tylko że wiesz, ja chce rodzić w Lubinie więc nie wiem kto będzie przy moim porodzie. Chodzę do dr Fuchsa, on pracuje na Borowskiej w szpitalu i zaczynam się zastanawiać czy czasem z tego Lubina nie zrezygnować skoro on już prowadzi moją ciążę, ale tak strasznie nie chciałabym tam rodzić:-( Chociaż z drugiej strony coś za coś tak? Zobaczę jakie on będzie miał podejście jak przyniosę te zaświadczenia.A Ty już się umówiłaś ze swoim lekarzem że będzie odbierał Twój poród? A jeśli nie będzie go wtedy na zmianie?

Pytanie!!!!! Która z Was pisała że jest przez całą ciążę na zwolnieniu lekarskim i dostaje większą wypłatę? Ja właśnie dostałam pierwszą odkąd jestem na zwolnieniu i jest o 200 ZŁ WYŻSZA !!!!!!!:szok: Czy to możliwe? Na pewno wiem że żadnych podwyżek nie było!

ty chcesz rodziić w Lubinie w tej prywatnej klinice Femina czy w szpitalu na Bema??? mój lekarz umówi mi termin cesarki pod siebie bo jak masz wskazanie to jest zawsze przed planowanym terminem porodu tak do 2 tygodni przed terminem.

lawendowy sen mi też wydaje się, że to implantacja i maluchy tak mocno Cię gryzą :tak:.

Ale Wam zazdroszczę takich zakupów :-D. Ja na razie czekam w niepewności do piątkowej wizyty u gieni, bo na kliniczną w następną środę się nie doczekam chyba.

Miłego dnia życzę :-D.

Cześć dziewczyny :-)

tak trochę zajęta jestem, bo mąż jest. Szczególnie w nocy dało się odczuć,że jest, bo zwierzaki stęsknione, królik co chwila do łóżka wskakiwał, Alma też się dopominała, dzieci mnie skopały, szczególnie mały, mąż mnie niemal przygniótł ale jakoś nie czuje się zmęczona. I przez przypadek odkryłam,że mam wizytę u diabetologa dziś nie jutro, dobrze że dziś to odkryłam.

Lawendowy Sen na pewno dzieciaczki się wgryzają :tak:

no i podjęliśmy dezyzję w sprawie imion :-)

Martusia i Norbert :-)

a więc każdy z nas ma swoje "R"

miłego dnia dziewczyny!

aktualizacja: dot. imię synka Gotadory:-)

SIERPIEŃ

1. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian

WRZESIEŃ

2. KATE (3 wrzesień - cc) – córka Hania
3. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
4. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

5. SONY (18 październik) – syn Paweł
6. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
7. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
8. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
9. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
10. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

11. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
12. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

13. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
14. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

15. IKASIA (18 styczeń 2014) - córka
16. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

17. DARII (2 luty 2014)

MARZEC

18. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
19. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

Madzialenak .... jeden dzień! jak to minęło prawda? Ja już w niedziele przekazałam pałeczkę z kalendarzem na wątku bliźniaczym :cool2: a za Was trzymam kciuki, aby akcja się już zaczęła i żeby było szybko i jak najmniej bólu &&&&

reklama
Gotadora nie wiem kiedy mi ta ciąża minęła :confused: jak bym chciała już mieć synka po drugiej stronie brzuszka. Cały czas boli mnie jak na @ i dodatkowo boli spojenie, tak jakby mały zszedł mi niżej i jeszcze te parcie na odbyt....
Super, że masz już mężusia przy sobie, doczekałaś się w końcu. Teraz dużo odpoczywaj, mąż o Ciebie zadba, nakarmi, zrobi zakupy, pogłaska po brzusiu :tak: Ty już też jesteś bardzo blisko do przywitania swoich maleństw.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry