• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora fajne i oryginalne imię dla synka :-) mąż pewnie cały ten czas w UK je wymyślał ;-)

Maja ja jestem po pierwszej wypłacie jaką wypłacił mi zus, wczesniej miesiac pracodawca, i też jest wyższa i podobno tak ma zostać tez na macierzyńskim. Oni biora średnią z ostatnich 12 miechów jak pisze Madzielanek, więc moze jakies premie czy cos, pozatym wydaje mi się ze czegos mniej potrącają... może Zusu :-p

Co do kalendarza to może któraś mamusia z zimowych terminów by się podjęła ;-) ?

reklama
Dziewczyny,

dla mnie kalendarz to nie problem, z tym, ze ja zawsze z komorki pisze i dla mnie kopiowanie, zmienianie i ogolnie obrobka tekstu to trudna sprawa.

i tak pisze z bledami, bez znakow i ogolnie jak mi sie kliknie ;)

moze jakas styczniowa mama? Lutowa? Bo wiekszosc z nas i tak najpozniej w pazdzierniku sie rozpakuje...

ogolnie to ie zastanawiam, moze by potem zalozyc inny watek, np foremkowe mamy czy cos podobnego? Szkoda tracic kontakt a tutaj o kupkach gadac to troche nie na temat... Tak jak juz sie nie udzielamy na invitrowkach.

Fajnie jakby takie forum bardziej prywatne bylo, bo ja wiem, ze bardzo duzo osob nas potajemnie czyta i szczerze, czasami mnie to przeszkadza, ze ktos "obcy" tak duzo o mnie wie...

co wy na to?

Milagos jak najbardziej fajny pomysł z tymi forumowymi mamami :-) Któraś musialaby założyć będąca bardziej w temacie jak :-p ale z ograniczeniem dostępu może być problem :confused:

Ok, zalozylam prywatna grupe. Moge was wszystkie pozapraszac :) jak chcecie oczywiscie.

aha, ja zalozylam ale adminem niespecjalnie lubie byc... Jak ktos chce to zdeleguje ;)

kate, adus wyslalam wam zaproszenie, nie wiem czy zadzialalo.

Madzialenak, dodalam cie.

moze ja sie przekopie przez dodawanie wszystkich a potem ci przekaze ta grupe, co? Ja nie planuje rodzic przez nastepne 2 miesiace, wiec bez sensu zebym sie tam jeszcze udzielala ;)

A do tego zupelnie nie lapie jak tam pisac!

reklama
Czesc Dziewczynki :-)

Adus, Maksiu ze swoim grymasem na twarzy jest przeslodki :-)

Gotadora, ciesze sie ,ze wszaystko dobrze z maluszkami. 1650g to ladne klopsiki ;-) ciekawe jak moje sumcio. Musze do 9 wrzesnia uzbroic w cierpiwosc.
6 wrzesnia juz chca zatrzymac w szpitalu??? Pewnie urodzisz duzo przede mna :-)
Fajnie ,ze masz juz mezuisa przy Tobie. A imiona wybraliscie bardzo ladne :-)

Mzenka, wspolczuje wizyty u takiego lekarza debila. Gotuje sie ze zlosci jak lekarze moga zle traktowac pacjentow. :wściekła/y:

Maja, sodki brzusio.

Milagros, fajny pomysl , ja tez poprosze o zaproszenie :-)

Lawendowy, ta krew, to na pewno implantacja :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry