• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny wapaniałe te wasze brzuszki!!! Pooglądałam sobie teraz na spokojnie każde z osobna.Sa sliczne i takie słodkie!!! Przede mna to na razie długa droga.W którym tc pojawia sie taki fajny brzuszek?

Dziewczyny wapaniałe te wasze brzuszki!!! Pooglądałam sobie teraz na spokojnie każde z osobna.Sa sliczne i takie słodkie!!! Przede mna to na razie długa droga.W którym tc pojawia sie taki fajny brzuszek?

Ja miałam prawie od razu, bo zaraz po transferze (a może i już po punkcji) mnie troszkę wydęło. I z tygodnia na tydzień był coraz pokaźniejszy. Ale nie ma reguły,u niektórych dziewczyn dopiero w 5 m-cu coś zaczyna być widać. Ja się na początku cieszyłam, że tak szybko widać, że jestem ciężarówką, ale teraz już mi mniej do śmiechu, bo już czasami kręgosłup zaboli a to dopiero połowa ciązy :)

u mnie tak od okolo 2 tygodni, wczesniej tylko jakbym troszke wiecej zjadla. Ale ostatnimi dniami raptem ruszyl:-)

kwiat lotosu
śliczny brzuch już na prawdę spory, mój tak zaczął rosnąć dopiero po 16tc, a już taki ładny typowo ciążowy miałam po 23tc :)

Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki :-D Brakowało mi Was na invitrowym forum więc musiałam do Was zajrzeć ;-) Myślałam, że wkrótce uda mi się do Was dołączyć ale moja zła passa coś trwa więc raczej w najbliższym czasie nie zapowiada się zmiana stanu rzeczy:-( Ale pozwolicie, ze podglądnę Was od czasu do czasu by być na bieżąco :-D Póki co pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciukasy za wszystkie piękne brzuchy:-)

no i u was to samo napisze....
POTRZEBUJE KUPIC CLEXANE.....

czytam dzis duzo o tej mojej tarczycy i trza z clexane obowiazkowo uderzyc w tym podejsciu....
jak ktos ma na sprzedaz - dajcie znac na privie

dzieki

Czesc mamuski :-)

Podczytuje Was codziennie.Malo sie udzielam bo mam gosci w domku na 2 tyg i jakos ne mam czasu na kompie siedziec.U mnie juz coraz lepiej.Mdlosci zniknely,czasami sie zdarza ale sporadycznie.Brzuszek pobolewa czasami,takie ciagniecie na dole.Syski tez juz tak nie bola,a brzuchol rosnie z dnia na dzien.Zaczelam 2 trymestr i moze w koncu moje hormonki dadza chodz na chwile spokoj.Pozdrawiam i dolanczam zdjecie brzucha :tak: 12tc (2)-2.jpg

reklama
hejka :) nie było mnie kilka dni , nie czytałam was długo , a tu taki nowy wąteczek dla przyszłych mateczek :) powstał , bravo wera ! dopisuję się jak najbardziej !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry