• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Maja, doskonale Cię rozumiem, bo byłam w bardzo podobnej sytuacji, co Twoja.
Zmarła Babcia mojego męża. Mimo, że pogrzeb był w 2 dpt, to pojechałam, bo wiedziałam, jak bardzo przeżywa to mój mąż. Zresztą sama czułam potrzebę pożegnania Babci. Na skutek nerwów, stresu i zachowania siostry mojego M dostałam bardzo silnych skurczy. Sama nie wiedziałam, w jakiej pozycji mam się położyć, usiać, czy stać, bo nic nie przynosiło ulgi.
Myślałam, że jest po wszystkim, ale mimo to, byliśmy razem i się wspieraliśmy. A moja obecność była bardzo ważna dla mojego męża. Może i Ty swojego nie zostawiaj. Zresztą nie wiem. Ale jakiej decyzji byś nie podjęła, pamiętaj, że ma ona być zgodna z Twoim odczuciami.

na początku była na moim mleczku i na modyfikowanym przez ok 3 tyg ( z czego tego mojego było malutko co 3 karmienie)a potem straciłam te mini ilości które miałam i mała była na samym mm

Maja ja też na twoim miejscu pojechałabym z mężem...Wsparcie żony, a nawet dziecka w brzuchu, na pewno pomoże mu łatwiej przez to przejść.Żegna babcię, ale niedługo powita nowe życie, może akurat będzie córka i dacie jej na drugie imię po babci?albo na pierwsze?

Madzialenak i Dorex3 ja nie podaję herbatek, bo one mają mnóstwo cukru w sobie co nie służy dzieciom. Potem może być problem z piciem mleczka. Do tego koper bardzo wzdymający jest. Najlepiej poza mlekiem dawać tylko wodę. A na zaparcia polecam przejść na mleko dla dzieci z tendencją do zaparć tzn Comfort. Ja np daje moim małym Bebilon Comfort. Problem jak ręką odjął a było źle. Moje dostają mojego mleka tzn cycka a potem jeszcze mm w butli.

Gotadora jak tam?

Marcysiowa ja ściągam herbatki z niemiec tam jest zakaz podawania niemowlakom herbatek z cukrem jakimkolwiek i wszystkie są bezcukrowe ale i tak daję na przemian z wodą. A mleczko daję z symbolem AR bo mała na normalnym strasznie ulewa a przy ar problem zniknął:tak:. Comfort dawałam krótką chwilę ale nasilił ulewanie no i zamiast zlikwidować zaparcia jeszcze je nasilił... tak że chyba co dziecko to inny sposób na nie trzeba;-) szkoda tylko że trzeba się tyle nakombinować żeby zobaczyć co maluchowi pasuje.:baffled:

reklama
Cześć kochane mamuśki:-).
Mimo że rzadko się odzywam to staram się być w miarę na bierząco i za wszystkie mocno trzymam kciuki.
Aktualnie najmocniej za Gotadorę i jej maluszki i przodownicę Aduś i Maksia :tak::-).
Jak na razie wszystkie forumkowe dzieciaczki rodzą się prześliczne i bardzo grzeczne:-) oby szło dalej tak pięknie:tak:.
Miłego i spokojnego weekendu dla wszystkich mamuś i dzieciaczków z obu stron brzuszków:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry