• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Avocado, Lawendowy Sen, Fusun, Mlagros ja również dziękuję za miłe spotkanie :-)

Milagros
Twoja córcia jest cudowna, taka malusia, przesłodka.

Lawendowy Sen czekam na relacje z Twojej piątkowej wizyty, może już poznasz płeć dziecka i będziesz mogła w końcu mówić po imieniu do brzuszka;-)

Fusun
Tobie mocno kibicuję i trzymamy z Sebciem nadal kciuki, teraz za mega przyrost bety:tak:

Sylwia super fotka Wiktorka:-)

Lawendowy - dziękuje i czekam na wieści z Twojego brzucha:) ja juz kombinuje kiedy by przejść sie kolejny raz na USG:) ciekawa jestem potwierdzenia tej płci, chociaż powiem szczerze ze ucieszę sie co los przyniesie:) a jutro póki co mam do odebrania krew z PAPPA, na razie jestem spokojna ale już wiem ze jutro złapie stresa

reklama
Lawendowy - ja mam już swoje lata, w tym mscu koncze 37 a to jest moja pierwsza ciaza, pewnie tez trochę jestem przewrazliwiona. Krew jest uzupełnieniem tego co pokazało USG więc postanowiłam to zrobic kompleksowo. Ale mam nadzieje ze to tylko formalność i potwierdzi ze wszystko jest w porządku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry