• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Avocado, spacer po schodach-odhaczony, ale jeszcze Ci trochę zostało czynności na "S", które mogłyby przyspieszyć poród.
Żebym to ja jeszcze wiedziała dla kogo konkretnie mam kupować, to pewnie już bym siedziała w sklepie.
A tak, oglądam tylko w necie i się zachwycam jakie cuda są dla dziewczynek i dla chłopców.

reklama
Cześć kochane mamusie:-). Ogromniaste gratulacje dla Ciebie Fusun. Wspaniała podwójna niespodzianka:tak::-D:-).

My z Karolkiem jesteśmy od wczoraj w domku. Karolek urodził sie 10.11 o 12.20 z wagą 3040g i długością 55cm i jest dla mnie najwspanialszym dzieciaczkiem na świecie. Jesteśmy w nim zakochani bez pamięci.

hola GRATULACJE :-D:-D:-D al e ci fajnie,że masz juz syneczka obok!!!a na kiedy miałaś termin, bo nie pamiętam?a Karolek drobniutki? wrzucisz zdjęcie, jak dojdziesz do siebie?chcemy popodziwiać :-)

Szyszka, a dlaczego nie dopominasz się o dopisanie do listy?? :wink: Wpisałam dobrą datę porodu??

LISTOPAD

1. AVOCADO (24 listopad) – córka

2. MALINUŚ (30 listopad - cc) – córka Marcelka

GRUDZIEŃ

3. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
4. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
5. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
6. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
7. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
8. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
9. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
10. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
11. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
12. MEGI* (25 maj 2014)

CZERWIEC
13. SZYSZKA87 (27 czerwiec 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hola gratulacje, to cudownie że już jesteście w domku. Jak ochłoniesz koniecznie zdaj nam relację:)

Avocado, jakby to powiedzieć...czekamy na Ciebie!:))))hehe:) chyba czujesz dreszczyk?:)

A później- ja;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry