Lilia♥
Pełna obaw
dagnes – mnie sikańce nie korcą, ponieważ ja w swoim życiu tyle ich już zrobiłam, że nienawidzę tej jednej kreski na sikańcach i mam je w nosie. Ja sikańca zrobię jak zajdę w ciążę i beta będzie wysoka.
Lawendowy – nie mam na wyniku takich oznaczeń N55 i N56. Badanie robiłam w szpitali i oni nie mają takich oznaczeń.
Lawendowy – nie mam na wyniku takich oznaczeń N55 i N56. Badanie robiłam w szpitali i oni nie mają takich oznaczeń.
Lilia ja nawet nie mam testu w domu. To przez to dzisiejsze przygnębienie, ale jakoś mi przeszło, popakowałam prezenty, odwiedziłam Mamusie, zjadłam makowca i jest ok... po prostu dopadł mnie lekki dół. Ale powtarzam sobie, co ma być to będzie :-) Lilia,głowa do góry, nie uda się tym razem, będzie następny, nie poddamy się!!
Lawendowy kochana wróżko, chciałabym baaaardzo, aby Twoja przepowiednia się sprawdziła
mam taki nawał endorfin i pozytywnej enrgii,mimo bolącego brzucha, który nadal wygląda jak w 5tym miesiącu (podejrzewam, że tam siedzi jeszcze jakieś dziecko, hehehe),cycków ciężkich do ziemii, i ogólnego niewyspania.Ale co tam!Eryk z dnia na dzień jest inny, zaczynamy się rozumieć, a jutro idziemy do domu
!!!!