• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciezaroweczki moje kochane - dzisiaj moj 10dpt trzydniowych dwoch maluszkow - tak samo jak wy nie uznaje testow ale pomyslalam ze ostatni dzien Bozego Narodzenia wiec zrobilam - jest druga kreseczka mniej wyrazna ale widoczna - wiem ze musze czekac na betke ale nigdy nie widzialam dwoch kreseczek - siedze i rycze ze szczescia, ze strachu i wszystkiego naraz.... dlatego prosze Was kochaniutkie o fluidki zeby betka rosla z dnia na dzien coraz bardziej - musze czekac az do poniedzialku wiec wasze wsparcie bardzo pomocne..... dziekuje ze jestescie i dajecie nadzieje...

reklama
Zuzia przesyłam masę fluidków***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ciezaroweczki moje kochane - dzisiaj moj 10dpt trzydniowych dwoch maluszkow - tak samo jak wy nie uznaje testow ale pomyslalam ze ostatni dzien Bozego Narodzenia wiec zrobilam - jest druga kreseczka mniej wyrazna ale widoczna - wiem ze musze czekac na betke ale nigdy nie widzialam dwoch kreseczek - siedze i rycze ze szczescia, ze strachu i wszystkiego naraz.... dlatego prosze Was kochaniutkie o fluidki zeby betka rosla z dnia na dzien coraz bardziej - musze czekac az do poniedzialku wiec wasze wsparcie bardzo pomocne..... dziekuje ze jestescie i dajecie nadzieje...
zuzia ja pamiętam jak zrobiłam test w 9 dpt przy 2 dniowycg zarodkach i wyszła taka blada kreska ze ja ja tylko widziałam wiec wiem ze tobie sie udało gratuluje :-) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Co za magiczny czas Świąt Bożego Narodzenia :-)
Zuzia, tak bardzo się ciesze i trzymam mocno kciuki. Oczywiście Zosine fluidki lecą do Ciebie.
jy7c7q38.gif

Dziewczyny czytam te wasze cieple slowa i lezki leca strumieniami.... nie moge uwierzyc - tak dlugo wyczekany cud... nikt tego nie rozumie lepiej niz wy...

Jutro postaram sie zadzwonic do kliniki moze pozwola mi na bete przyjechac szybciej.... oczywiscie lapie wszystkie fluidki

Kochane,

Przepraszam,ze w tym ostatnim dniu świat przesyłam życzenia ,ale byliśmy bardzo zabiegani. Święta prawdziwe polskie przygotowaliśmy z mężem sami a przy małej to był niezły maraton hihi
zycze Wam zatem duzo zdrowia, pociechy z maluszków i rosnących brzuszków.

Martka gratuluje wspaniałego prezentu pod choinkę a Tobie Zuzia gratuluje upragnionych || kreseczek. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry