• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
catarina - ja odstawiałam stopniowo, od 3x1 przez 2x1 aż do 1x1 i koniec. Zmiejszałam co tydzień, odstawiałam jakoś z końcem 16tc. W tym etapie progesteron produkuje już łożysko więc powinno być ok. Oczywiście wiem, że łatwo mówić bo sama świrowałam :)

Szyszka dziekuje czuje sie dobrze,nie mam dolegliwosci ciazowych i dziekowac Bogu za to.Wlasnie wrocilam z wizyty w szpitalu,mialam 5 sekundowe usg i mala jest juz glowka do dolu:rofl2::-).Ja trzymam kciuki abys urodzila sama w terminie.Moja doktor cos wspominala o masazu szyjki macicy w razie czego,ale ja sie na to nie pisze,brrr:no:

Niepokorna a Ty sie przestan zamartwiac,bo zobacz jaka u nas pogoda,duszno jak cholera.Ja sie dziecku nie dziwie ze sie nie chce ruszac,a komu sie chce?

Szyszka- ja bym musiała non stop marudzić bo czuję się fatalnie i już wariuję od leżenia w 32 m2. Jutro mam wizytę i bardzo się jej boję bo od poniedziałku nieustannie boli mnie brzuch. Mam problem żeby pujść do toalety tak boli...

catarina ja też będę odstawiać w 16tc i lekarz zalecił mi tak jak pisze Esiek - żeby schodzić stopniowo. Uważam że to na pewno nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie, organizm łagodniej odczuje zmiany.

labo ciesze się że udało Ci się skorzystać :tak: ja testowałam właśnie mój zakup i jestem mega zadowolona - urządzenie jest malutkie, część która dotyka dziecka jest bardzo dobrze wykonana i ogólnie super działa. Nie żałuję zakupu, szczególnie że mamy nówki o wiele taniej :tak:

No to zaczal sie u mnie 9 tc. Termin 11 stycznia. Niestety duza torbiel jest wiec lyiam duphaston ale luteiny nie bralam. Dziewczynki czy to mozliwe ze juz widze u siebie maly zaokraglony brzuszek? Kolezankame pracy mnie zaczepila z pytaniem czy to ciaza.... a ja chcialam jeszcze ze 3 tyg w pracy to ukryc

Kasminda, to jesteśmy na podobnym etapie ;)
Ja miałam punkcję 28.04 a transfer 03.05. Doktorek wyliczył wg daty punkcji tp na 19.01.2015.
Ze względy na moją figurę u mnie też już widać brzuszek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry