Madzia ja miałam dwa razy krzywą cukrową robioną i na samą myśl mam odruch wymiotny. Jeszcze taki ciepły ten "eliksir" bleeeeh
ale przeżyjesz ;-) czego się nie robi dla maluszka
zula śmiało marudź, nic tak nie pomaga jak narzekanko
będzie dobrze, zobaczysz. Może te bóle związane są z rośnięciem i rozciąganiem się macicy. Trzymam kciuki i daj znac co i jak
dorex współczuję mdłości. Kciuki za jutrzejsza wizytę &&& zdaj nam tu jutro obszerną relację
masaż szyjki? aż mnie zabolała
mój leniuch się wreszcie przebudził, trochę pokopał i chyba znów zasnął... Koło 20 dopadły mnie takie skurcze brzucha, że aż mnie wyginało i nawet nieśmiało pomyślałam "to juz:-)". Niiestety - przeszlo
nie mój czas. Czy ja jestem jakaś psychiczna czy Wy też tak czekałyście?

ale przeżyjesz ;-) czego się nie robi dla maluszka
zula śmiało marudź, nic tak nie pomaga jak narzekanko
dorex współczuję mdłości. Kciuki za jutrzejsza wizytę &&& zdaj nam tu jutro obszerną relację

masaż szyjki? aż mnie zabolała

mój leniuch się wreszcie przebudził, trochę pokopał i chyba znów zasnął... Koło 20 dopadły mnie takie skurcze brzucha, że aż mnie wyginało i nawet nieśmiało pomyślałam "to juz:-)". Niiestety - przeszlo
nie mój czas. Czy ja jestem jakaś psychiczna czy Wy też tak czekałyście?

Następna wizyta przed naszym wyjazdem nad morze i u innego gina bo ze swoim akurat minę się ... my 12 wyjeżdżamy a on 13 wraca, a jednak 6-cio tygodniowa przerwa to trochę długo. aaa no i z tego co powiedział to jak spotkamy się następnym razem ( będzie to gdzieś 35tdz) to będziemy termin cc ustalać