• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Peti: tak usg mam w środę. Fajnie że widziałaś buźkę Lucy, nie wiem czy te usg u mnie takie słabe maja czy jak ale ja już buźki dawno nie widziałam :( Dokładnie dwa tygodnie temu miałam usg i Wiki ważyła 80g mniej niż Twoja Córcia teraz, i to właśnie dlatego nie bedą mnie trzymać do terminu porodu bo szybko przybiera na wadze, pewnie z powodu cukrzycy tak jest. Najlepsze w tym wszystkim jest to że od 26 tc czyli ponad 8 tygodni temu ważyłam więcej o 2kg niż teraz :) Mała rośnie a mi waga stoi :-)
Muszę się Wam pochwalić że wszystkie ciuszki, pościele itp mam juz wyprane i poprasowane. Do końca tygodnia zamierzam juz spakować torbę do szpitala :tak:

ej no kurde, właśnie się dowiedziałam, że dzisiaj po południu kuzynka urodziła córeczkę, a miała termin na początek lipca. Ja się skończę zanim się rozpakuję:szok: a tak serio to właśnie sobie przysięgłam, że będę cierpliwa, a jutro po prostu przycisnę gina. Nie ma co, moje wkurwy tu nic nie pomogą.

Infinity trzymam kciuki żeby maluszek pochwalił się w czwartek co ma między nóżkami:tak:

Magda ja poznałam płeć właśnie na prenatalnych. Chociaż wtedy zawsze ostrzegają, że może się diagnoza płci "zmienić";-)

Esiek mam nadzieję, że następna aktualizacja kalendarza nastąpi z mojego powodu:-D

peti u mnie totalna cisza i spokój.

lenkabar cudne uczucie i widok prawda? ja się pierwszy raz mega wystraszyłam. Pamiętam ten moment, jakby był wczoraj. Filipek pamiętał o tacie i zrobił mu piękny prezent:-)

Bzibziok gratuluje zdrowego synka. Niech rośnie, a Ty się matka już nie stresuj, tylko relaks i nicnierobienie! :-p:-)

Jogo a co tam u Ciebie?

Minni Ty też jeszcze chwila i będziesz na wylocie. Fajnie, że już masz pranie i prasowanie za sobą, niby przyjemne ale i męczące zajęcie. Jak się masz?

Cześć ! A ja mam już wyznaczony termin cc więc moja malutka urodzi się w niedzielę ( tak jak mamusia ) 27 lipca . Proszę o poprawkę w kalendarzu . To jest plan a jak będzie to się okaże bo wciąż mam mało wód i jak coś się będzie działo to może być szybciej . 2 lipca mam kontrolę i wtedy będzie decyzja czy będę leżeć w szpitalu czy uda się normalnie w domku doczekać planu . No i znowu nie widzieliśmy malutkiej przez te wody i dodatkowo jak na złość ułożyła się kręgosłupem do góry więc można było zobaczyć tylko pupę .

Cześć dziewczyny, wróciłam :-) miałam bardzo pracowity weekend, zapierniczałam od środy do wczoraj wieczorem i musiałam dzisiaj odpocząć po tym wszystkim. Podczytywałam Was w wolnych chwilach ale mało czasu miałam na pisanie ale już jestem nawet nie zauważyłam ze wskoczyłam w 24 tc. Czeka mnie teraz test na glukozę :no:.

Hope piękne imię wybraliście dla swojej córeczki też jest na mojej liscie, cieszę sie ze po prenatalnych wszystko dobrze i dzidziunia zdrowa. A kompleciki z h&m cudowne muszę sie wybrać normalnie i zobaczyć.

Bzibziok Tobie również gratulję zdrowego maluch dobrze ze ostatnio same miłe wiadomości na forum.

Esiek nie Ty jedyna nie masz imienia, my też nie mozemy sie jeszcze zdecydować mamy parę typów ale na razie nic, skończy sie chyba na tym ze zostaną dwa i na porodóce będziemy rzucać monetą hahaha.

Szyszka bidulo starsznie mi przykro ze się tak męczysz a mały to taki uparciuszek, dobrze że nie ma takich upałów, mam nadzieję ze jutro doktor zlituje sie nad Tobą i dostaniesz skierowanie.

Lenka my tez mieliśmy okazje zobaczyć już falujący brzuszek rewelacyjne uczucie.

Minni zazdroszczę Ci tego prasowania, ja strasznie nie lubię prasować ale myślę ze prasowanie ciuszkó dla małej to będzie dla mnie bardzo przyjemne zajecie.

Co do zakupów to wczoraj po pracy byłam strasznie zmęczona ale przeczytałam wiadomość Esiek ze w realu są przeceny i wpadąłam tam przed samą 20 i powybierałam kilka bodziaszków do spania powiem Wam ze byłam tak zmęczona że normalnie siadłam sobie na tym podeście przy wieszakach i dopiero wybierałam bo inaczej chyba bym tam padła. Do smyka też zagladnęłam i z pustymi rękami stamtad nie wyszłąm został mi jeszcze h&m i kaphall ale musze sie pochwalić ze mam już pokaźną szafeczkę z ciuszkami dla małej, mam tylko nadzieję że nie okarze sie już ona chłopcem bo normalnie będzie nosił wtedy sukienki hihi.
Tak czasem sie zastanawiam czy ja k nasze maluchy kopią to znaczy ze im się coś podoba czy że im się nie podoba jak myślicie bo moja mała teraz ma używanie i wierci sie niemiłosiernie a ja niedawno zjadłam naleśnika z serem i nie wiem czy jej smakuje czy nie, co myslicie ???

Poprawki:

CZERWIEC

1. SZYSZKA87 (25 czerwiec ) syn Antoś

LIPIEC
2. 24MAGDA09 (04 lipiec )
3. LABO75 (27 lipiec) córka Aleksandra

4. MINNI27 (29 lipiec) córka Wiktoria

SIERPIEŃ
5. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
6. SIAGA (10 sierpień ) syn
7. MADZIA I PIOTR (26 sierpień) córka
Hanna

WRZESIEŃ
8. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
9. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
10. ELLENI (5 wrzesień) córka Adrianna
11. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
12. MAJKA201 (12 październik) syn
13. MADZIA76
(18 pażdziernik) córka
14. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
15. Bzibziok (7listopad) syn Michał
16. FOOTE
(13 listopad)
17. LOLITKA200 (13 listopad)
18. ESIEK (19 listopad) córka
19. EMA51 (27 listopad)

GRUDZIEŃ
20. Zula (6 grudzień) bliźnięta
21. _Infinity_ (12 grudzień)
22. Ona232
(18 grudzień)

2015

STYCZEŃ
23. Hope84 (1 styczeń) córka Nina

Minni pewnie urodzisz wczesniej przez wage malej i cukrzyce.Ale najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka i wszystko na biezaco Twoj doktor kontroluje.Fajnie ze juz masz wzystko przygotowane i poprasowane.Daj znac koniecznie po usg srodowym :-)

Labo super ze masz juz termon cesarki:tak:

Szyszka a Ty jutro zlap Twojego doktorka za jaja haha i niech Ci powie na czym stoisz:-)

Niepokorna moja doktor dzisiaj po badaniu stwierdzila,ze balonika nie potrzebuje hihi.Nie bede wdawac sie w szczegoly ale dobrze jest :) A herbatke z lisci malin zaleca pic od okolo 37 tygodnia.

Dziewczyny gratuluje podgladan, polowkowych i skaczacych brzuszkow :)

Dziewczyny ze Szczecina - czytalyscie ze dzis u nas znów znaleziono w Oknie Życia dziewczynke... Jakos w ciąży zupełnie inaczej przyjmuję takie informacje... :(

reklama
Esiek dobrze ze w oknie życia a nie na śmietniku . Fajnie ze takie miejsca sa i ze ktoś z nich korzysta . Lepsze takie rozwiazanie niż zabić takie bezbronne malenstwo.

szyszka dziekuje ja w porzadku choć dzis w nocy zaliczyłam pierwszy skorcz w łydce i myslalam ze nie wytrzymam z bólu. Potem cały dzień az do teraz boli mnie to miesce. Nie miałam pojęcia ze skurcze sa takie bolesne ! Mialas coś takiego w ciazy. Co moge na to brac poza magnezem?

Magda ależ te zakupki dają nam radochę :) ja tez ciagle coś tam kupuje ale juz powyżej 3mc do 12 bo na 0-3 plus tiny mam tyle ze nie zdążę tego wykorzystać z pewnością. Ostatnio tak sie rozpędziłem ze kupiłam kombinezon na 9-12 poczytać sobie uświadomiłam ze moja malutka bedzie tyle miała w za rok w lato i taki kombinezon jest mi nie potrzebny:) teraz juz mysle przy każdym zakupie .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry