Cześć dziewczyny, wróciłam :-) miałam bardzo pracowity weekend, zapierniczałam od środy do wczoraj wieczorem i musiałam dzisiaj odpocząć po tym wszystkim. Podczytywałam Was w wolnych chwilach ale mało czasu miałam na pisanie ale już jestem nawet nie zauważyłam ze wskoczyłam w 24 tc. Czeka mnie teraz test na glukozę

.
Hope piękne imię wybraliście dla swojej córeczki też jest na mojej liscie, cieszę sie ze po prenatalnych wszystko dobrze i dzidziunia zdrowa. A kompleciki z h&m cudowne muszę sie wybrać normalnie i zobaczyć.
Bzibziok Tobie również gratulję zdrowego maluch dobrze ze ostatnio same miłe wiadomości na forum.
Esiek nie Ty jedyna nie masz imienia, my też nie mozemy sie jeszcze zdecydować mamy parę typów ale na razie nic, skończy sie chyba na tym ze zostaną dwa i na porodóce będziemy rzucać monetą hahaha.
Szyszka bidulo starsznie mi przykro ze się tak męczysz a mały to taki uparciuszek, dobrze że nie ma takich upałów, mam nadzieję ze jutro doktor zlituje sie nad Tobą i dostaniesz skierowanie.
Lenka my tez mieliśmy okazje zobaczyć już falujący brzuszek rewelacyjne uczucie.
Minni zazdroszczę Ci tego prasowania, ja strasznie nie lubię prasować ale myślę ze prasowanie ciuszkó dla małej to będzie dla mnie bardzo przyjemne zajecie.
Co do zakupów to wczoraj po pracy byłam strasznie zmęczona ale przeczytałam wiadomość Esiek ze w realu są przeceny i wpadąłam tam przed samą 20 i powybierałam kilka bodziaszków do spania powiem Wam ze byłam tak zmęczona że normalnie siadłam sobie na tym podeście przy wieszakach i dopiero wybierałam bo inaczej chyba bym tam padła. Do smyka też zagladnęłam i z pustymi rękami stamtad nie wyszłąm został mi jeszcze h&m i kaphall ale musze sie pochwalić ze mam już pokaźną szafeczkę z ciuszkami dla małej, mam tylko nadzieję że nie okarze sie już ona chłopcem bo normalnie będzie nosił wtedy sukienki hihi.
Tak czasem sie zastanawiam czy ja k nasze maluchy kopią to znaczy ze im się coś podoba czy że im się nie podoba jak myślicie bo moja mała teraz ma używanie i wierci sie niemiłosiernie a ja niedawno zjadłam naleśnika z serem i nie wiem czy jej smakuje czy nie, co myslicie ???