Jejku Szyszka życzę Ci, żeby te wymioty naprawdę juz zwiastowały poród tak jak pisze Siaga, bo Bidulo się już długo męczysz
Ona do pewnego momentu waga rzeczywiscie stoi. Jeszcze nadrobisz
u mnie chyba drgnęła trochę wcześniej niż w 15 tc, ale też tak spokojnie, a potem to juz "stać w miejscu" za nic w świecie nie chciała. Teraz 22 tc +7
Esiek to wagowo idziemy bardzo podobnie. Co do imienia to Malutka widzę nie chce współpracować
oby tylko zawspółpracowała na połówkowym, bo nasz Mały Czort wiadomo co zrobił- w nosie miała całe to badanie
Ja co do ubranek to juz chyba zaliczyłam wszystkie sklepy po kilka razy, ale o dziwo chyba jestem wybredna, bo z przecen naprawdę niewiele rzeczy mi się podobało.. Obkupiłam Filipa w Kappahlu, ale już np. w Smyku, gdzie obecnie są najatrakcyjniejsze ceny design tych ubranek w ogóle mi się nie podoba. Choć polarkowy kombinezonik nie rzucił mi się w oczy, a szkoda szkoda- bo cena super
H&M ma śliczne ubranka, ale póki co biedne te wyprzedaże mają, niewiele dla najmłodszych. Tylko Maleńkie bodziaki 2 kupiłam. Za to Esiek i Madzia najgorzej, że Zara nic nie ma!!! Choć liczę na to, że coś dołożą jeszcze 
Ona do pewnego momentu waga rzeczywiscie stoi. Jeszcze nadrobisz
Esiek to wagowo idziemy bardzo podobnie. Co do imienia to Malutka widzę nie chce współpracować
oby tylko zawspółpracowała na połówkowym, bo nasz Mały Czort wiadomo co zrobił- w nosie miała całe to badanie Ja co do ubranek to juz chyba zaliczyłam wszystkie sklepy po kilka razy, ale o dziwo chyba jestem wybredna, bo z przecen naprawdę niewiele rzeczy mi się podobało.. Obkupiłam Filipa w Kappahlu, ale już np. w Smyku, gdzie obecnie są najatrakcyjniejsze ceny design tych ubranek w ogóle mi się nie podoba. Choć polarkowy kombinezonik nie rzucił mi się w oczy, a szkoda szkoda- bo cena super