• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jejku Szyszka życzę Ci, żeby te wymioty naprawdę juz zwiastowały poród tak jak pisze Siaga, bo Bidulo się już długo męczysz

Ona do pewnego momentu waga rzeczywiscie stoi. Jeszcze nadrobisz :) u mnie chyba drgnęła trochę wcześniej niż w 15 tc, ale też tak spokojnie, a potem to juz "stać w miejscu" za nic w świecie nie chciała. Teraz 22 tc +7

Esiek
to wagowo idziemy bardzo podobnie. Co do imienia to Malutka widzę nie chce współpracować :-D oby tylko zawspółpracowała na połówkowym, bo nasz Mały Czort wiadomo co zrobił- w nosie miała całe to badanie

Ja co do ubranek to juz chyba zaliczyłam wszystkie sklepy po kilka razy, ale o dziwo chyba jestem wybredna, bo z przecen naprawdę niewiele rzeczy mi się podobało.. Obkupiłam Filipa w Kappahlu, ale już np. w Smyku, gdzie obecnie są najatrakcyjniejsze ceny design tych ubranek w ogóle mi się nie podoba. Choć polarkowy kombinezonik nie rzucił mi się w oczy, a szkoda szkoda- bo cena super :) H&M ma śliczne ubranka, ale póki co biedne te wyprzedaże mają, niewiele dla najmłodszych. Tylko Maleńkie bodziaki 2 kupiłam. Za to Esiek i Madzia najgorzej, że Zara nic nie ma!!! Choć liczę na to, że coś dołożą jeszcze :)

reklama
Magda - szansa jest :)
Wrzucam kalendarz z uaktualnią Hope i ostatni raz z Szyszką na miejscu 1 !!!

CZERWIEC

1. SZYSZKA87 (25 czerwiec ) syn Antoś

LIPIEC
2. 24MAGDA09 (04 lipiec )
3. MINNI27 (29 lipiec) córka Wiktoria

SIERPIEŃ
4. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
5. LABO75
(7 sierpnień) córka Aleksandra
6. SIAGA (10 sierpień ) syn
7. MADZIA I PIOTR (26 sierpień) córka
Hanna

WRZESIEŃ
8. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
9. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
10. ELLENI (5 wrzesień) córka Adrianna
11. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
12. MAJKA201 (12 październik) syn
13. MADZIA76
(18 pażdziernik) córka
14. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
15. Bzibziok (7listopad)
16. FOOTE
(13 listopad)
17. LOLITKA200 (13 listopad)
18. ESIEK (19 listopad) córka
19. EMA51 (27 listopad)

GRUDZIEŃ
20. _Infinity_ (12 grudzień)
21. Ona232
(18 grudzień)

2015

STYCZEŃ
22. Hope84 (1 styczeń) córka Nina

Ostatnia edycja:
Magda ja dowiedziałam się, że będziemy mieli synka właśnie przełom 12/13 tc :) na tym etapie chłopcom i dziewczynkom już "coś" wystaje, ale jak lekarz ma wprawne oko, to potrafi ocenić ;-) aaa i podobno to pod jakim kątem wystaje właśnie stanowi ta róznicę, chyba im bardziej kąt jest prosty tym bardziej chłopiec, iPhone ma aplikację do obliczania prawdopodobieństwa na chłopca lub dziewczynkę :-)

Hope, gratuluję córeczki i wyboru ślicznego imienia :)

Byłoby fajnie już sie dowiedzieć ;) teściowa mów że będzie chłopak a mój mąż że dziewczynka ciekawe kto ma rację hahaha
Dla mnie i tak najważniejsze żeby było zdrowe :)
Wczoraj robiłam pomiary kącika w sypialni dla kropka, łóżeczko akurat się zmieści we wnęke a komoda na ścianę obok więc wszystko już rozplanowane ;) Tylko trzeba akwarium sprzedać bo stoi w miejscu łóżeczka :P

Hope gratuluje raz jeszcze,nie ma to jak dobre wiadomosci:tak:
Esiek dobry ten test na imiona :)

Szyszka bidulko,mam nadzieje ze juz sie zaczelo,ze to jest oczyszczanie przed porodem,trzymam kciuki zeby poszlo szybko.

Lucy wazy juz 2400 g i oczywiscie trzeba bylo ja obudzic.Dziewczyny jaka miala skwaszona mine,usmialam sie strasznie:-)

Minni co u Ciebie?Z tego co kojarze to tez masz usg w tym tygodniu.

O rany Dziewczyny!!!!!! Ale Filip sprawił tatusiowi prezent na dzień ojca!!!!! i mamie przy okazji też ;-) WIDAĆ przez brzuszek jak się rusza, cuuuuuudowny widok jak brzuszek podskakuje :)))))))))))) totalna niespodziankę nam zrobił, bo nie spodziewalismy się tego w ogóle w 22tc. Leżeliśmy sobie, M patrzyl na brzuszek odsłonięty, a tu kic i jeszcze raz kic :-D:-D:-D

Cześć dziewczyny, a ja się melduję po usg połówkowym:)
W brzuszku mieszka Michaś i jest przesłodki, ziewał sobie i przeciągał się:) Mój mąż więc też miał mega prezent na dzień taty i też dzisiaj patrzyłam jak mi brzuszek podskakuje:)
Wszystkie parametry w normie, echo serduszka i przepływy też więc kamień z serca mi spadł i zakupiłam małemu pierwsze ciuszki w smyku i realu:)
A stres po prostu okropny od rana prawie z wc nie wychodziłam, a mąż się ze mnie śmiał, że nie potrzebnie się stresuje, bo przecież wszystko jest ok. Ot, takiego to mam pewnego męża.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry