• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Peti świetna ta maszyna ! A kupiłam wyparzarke do butelek i podgrzewacz do butelek :( nie wiedziałam ze takie cudeńka istnieją :) no nic moze uda sie karmić cycem a jak nie i twoja opinnia bedzie pochlebna dla tego urządzenia to napewno zakupie:)

eleni czyli sa realne szanse ze ty bedziesz pierwsza tulic swojego szkraba :)

alternatywa nawet sie nie obejżysz jak to zleci... `ja nawet za badzo ne mam co kupować bo wszystko mam ( poza paroma drobiazgami)

ona widać taka twoja uroda... były tu dziewczyny co do połowy ciąży sporo chudły ale w końcu nadrabiały.... jak lekarz nic na to nie mówi a dzidzia dobrze przybiera to nie ma się co martwić:tak:

Alternatywa juz niedlugo bedziesz,my wszystkie stare ciezarowki bylysmy na tym etapie co Ty.I wiem ze to trudno ale staraj sie nie stresowac:-)
Ona jezeli dzidzia rozwija sie dobrze to nie ma powodow do obaw.Niektore dziewczyny tyja wiecej a inne prawie w ogole,szczegolnie na poczatku.

reklama
Hey :) Chcialam sie pochwalic, jestem juz po prenatalnych. Z dzidzia wszystko w jak najlepszym porzadku, Jest zdrowe!!! , skacze, macha raczkami, robi fikolki raz na brzuszku raz na pleckach cudny widok. Dzisiaj dostalam rano wiadomosc,ze wyniki genetyczne sa prawidlowe...nie p0ytalam juz jakie wyszlo ryzyko chorob genetycznych (napisal mi lekarz tylko tyle,ze b.niskie) wiec nie wglebiam sie juz bo po co mi tym glowe zawracac skoro powiedzial,ze wszystko jest ok :-)
Bedziemy mieli coreczke Nine :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry