Jogo
Fanka BB :)
Zuzia ja tez sie zastanawiam która z nas pierwsza urodzi
my będziemy sobie szybko przekazywać koszulki lidera
ale najwazniejsze zeby każda urodziła juz po tym 36tyg zeby było bezpiecznie .
niepokorna ale super ze te nasze dzieciaczki tak fajnie przybierają na wadze . Dopiero co czekaliśmy na wyniki bety a tu juz myślimy o koszulkach lidera
swoją droga pamietam ze ja najdłużej czekałam na swój wynik bety to pewnie teraz tez bede czekać najdłużej w kolejce do porodu.
Szyszka meldowalas sie dzisiaj ? Ciagle dwupak?
Ja jestem mega zmęczona dzisiaj , mam duzo gości z Polski . Wiecie w domu niby wesoło ale tłok , gwarno , podaj to zrób tamto, uuu daje mi popalić plecy to mi pekna na pół zaraz
byle do środy , jak to mówią ciesze sie ze przyjechali ale jeszcze bardziej bede sie cieszyć jak sobie pojadą.
niepokorna ale super ze te nasze dzieciaczki tak fajnie przybierają na wadze . Dopiero co czekaliśmy na wyniki bety a tu juz myślimy o koszulkach lidera
Szyszka meldowalas sie dzisiaj ? Ciagle dwupak?
Ja jestem mega zmęczona dzisiaj , mam duzo gości z Polski . Wiecie w domu niby wesoło ale tłok , gwarno , podaj to zrób tamto, uuu daje mi popalić plecy to mi pekna na pół zaraz
- czekać
nie dziwię się, że jesteś zmęczona, jednak w ciąży siły są znacznie ograniczone. Uważaj na siebie, a od środy zalecam relaks pełną gębą i nicnierobienie ;-)
.