Miinni niestety w tych szpitalach to tak jest, co lekarz to ma inną teorię na tema t ciązy, a ty badź tu człowieku mądry, a nie mozesz moze zadzwonić do swojego lekarza bo chyba jemu najbardziej ufasz. Trzymam kciuki za szybciutkie spotkanko z maleństwem.
Dziewczyny jesli chodzi o plamienia to nie ma reguły ja np. mialam w 13 tc. i nie wykryto z jakiego powodu, wiecie my po ivf jesteśmy zawsze bardziej narazone i nikt mi nie wmówi ze jest to taka normalna standardowa ciąża. Najpierw pakujemy w siebie te hormony a to wszytsko przeciez sztuczne napędzanie organizmu żadna natura a potem przez pierwszy kres ciazy znowu tablety i moze to wszystko potem tam musi sie oczyścić co do plamień nie ma naprawdę reguły i życzę Wam aby ich było jak najmniej.
Co do ikei to mamy blizej w Berlinie ale tam ceny niestety wyzsze, a ja miałam sporo do kupienia wiec bardziej mi się opłacało.
Jogo ja też wczoraj już pod koniec to sobie na kanapach w ikei polegiwalam i powiem Ci ze ja na tym etapie ciązy dałaam jeszcze radę ale gdybym była już tak po 30 tc to nie wiem jak by było.