reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lolitko moim mlekiem tez tak się robiło,ale spokojnie mozesz go dac dziecku,nie popsuło się.I super,że posmakowała mu marchewka z ziemniakiem:-)Ja ostatnio podałam Krzysiowi do zupki trochę ryby i tez mu smakowało.A do zupki dodajesz też kaszę mannę?
Ewelina trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie.

reklama
kasia - ja jeszcze nie na takim etapie. to dopiero 5 dzien podawania innego posilku niz mleko. zupki u nas jeszcze nie kroluja. dopiero te 2 warzywa wprowadzilam i pod koniec tygodnia idzie kaszka ryzowa. ale mysle ze spokojnie kaszke manna mozna dawac. jest lekka i widzialam w przepisach ze ludzie dodaja....

Lolitko w Polsce lekarze zalecają podawać kaszę mannę od 4 miesiąca,można dodawać łyżeczkę do mleka,a zalecają żeby wykluczyć uczulenie na gluten.Jak twój synuś wdroży się już w obiadki to warto mu podać do zupki troszkę manny,bedzie wtedy obiadek bardziej syty.

kasia - no ja wiem ze zalecaja. ja wprowadze jak zaczne male zupki gotowac, czyli za jakies 2 tygodnie pewnie. poki co warzywka na razie.... a twoj krzys - kurde, juz rybe wcina. kiedy te dzieci tak urosly??

Dziewczynki przepraszam, że tak poproszę, ale jutro mam USG, dowiemy się czy ciąża prawidłowo się rozwija i jak się maleństwo. Błagam o kciukasy. Wiecie jak się boję, na forum invitrowym dziewczyny miały różne historie życiowe, i my widzieliśmy maleństwo w 8 tyg, teraz jest 13, dla takiego maleństwa i jego mamusi to lata świetlne. Mam nadzieje że wszystko jest oki. Brzuszko mam dalej praktycznie bez zmian, mdłości przeszły i nie ukrywam że oprócz podekscytowania trochę się niepokoje.
Trzymajcie kciuki z amnie jutro o 15 czasu UK (16 czasu polskiego) proszę

reklama
Zosiu będę trzymać mocno kciuki jutro o 16 za twoje maleństwo.Wszystko będzie dobrze,zobaczysz
Lolitko no właśnie kiedy te nasze dzieci tak urosły:szok:czasami żałuję,że czas tak szybko płynie

Do góry