• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ona normalne haha,a co martwisz sie tym?Ja nie mialam ani w pierwszej ani w tej ciazy.Chociaz nie ,mam jedna, whiskey z cola!:-D

Jogo fajnie ze impreza sie udala,to teraz tylko szalec na zakupach:-)

Emilia dobrze ze wszystko pozalatwialas.A platny dzien jak jestes w szpitalu i tak Ci sie nalezy,takie jest prawo:tak:

Esiek chamstwo, że Ci nie pokazali. Przecież wiadomo jakie to jest dla nas ważne, żeby zobaczyć dziecko.

Emilia w prawym górnym rogu, ale lepiej zrób to z komputera, bo z tel to ja tez nie bardzo wiem czy się da

ona- wszystko jest normalne, nie ma reguł :) mdłości, brak mdłości i tak samo zachcianki lub ich brak albo że nie możesz na coś patrzeć.
ja zajadałam się pomidorami i nie mogłam znieść zapachu zwykłego mydła w kostce, ale jest wiele dziewczyn, które pisały że nic z tych rzeczy ich nie dotknęło :)

Czesc Niepokorna! Herbate zakupilam i stoi na razie na poleczce.Zaczne od soboty po filizance dziennie.Naczytalam sie opinii i wyglada na to ze ona wcale nie przyspiesza terminu porodu tylko sam porod i obkurczanie sie macicy po.Zobaczymy :)
Daj znac jak tam wozek jak juz przetestujesz:-)

Ja jutro ide do Antypowicz,od 17stego idzie na urlop,ale chyba tylko na tydzien.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry