• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Esiek: literki super, sama zakupiłam na innej aukcji imię Wiktoria kolor jasnozielony z motywem Hello Kitty. Wiszą nad łóżeczkiem :-)

Peti: fajna ta sowa :-) tak sobie pomyślałam ostatnio, że dobry numer by był gdybyśmy urodziły tego samego dnia ;-)

hej...
od wczoraj pobolewa mnie brzuch w okolicy jajnika...nie cały czas tylko tak z przerwami... tak trochę podobne uczucie jak przy owulacji - taki nie może mocny ale jakby "ciągnący" ból... myślę że może przez powiększającą się ciągle macicę... miałyście może coś podobnego??
jak dziś też będzie boleć to będę dzwonić do lekarza swojego, ale napiszcie w razie jak doświadczyłyście czegoś podobnego...

Ema51 mnoe też tak bolało. Nie pamiętam już w którym tyg ale dr mówił że to więzadła się naciagaja i to normalne. Ale jak Cię to niepokoi to zadzwoń do lekarza.
Minni i Peti trzymam kciuki za Wasze szybkie rozwiązanie ;)

dzięki majka:)
tak właśnie myślę że to raczej nic groźnego tylko ta lokalizacja bólu przy jajniku tak mnie trochę martwi, ale zobaczę czy będzie się nasilać czy cały czas tak lekko, bo w sumie mamy weekend, mój lekarz dopiero we wtorek ma dyżur w szpitalu, wcześniej sam mnie nie zbada na pewno, zresztą w środę byłam i było wszystko ok...
no oczywiście chyba że by się rozwijało i bolało mocniej to będę dzwonić koniecznie i może nawet na ip...
trochę mnie uspokoiłaś:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry