• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Dziewczyny :)

Z laktatorem poczekajcie do porodu,bedziecie wtedy wiedzialy co i jak.Czesto to sa pieniadze wyrzucone w bloto.Kolezanka kupila i zaraz sprzedala,nie mogla tego cholerstwa uzywac :))Ja mialam to samo,no chyba ze teraz sa jakies super nowoczesne i nic nie boli.Brrr ... jak sobie przypomne:-).
Dziewczyny mnie sie juz kosci rozchodzily dawno,i siara leci ,a dziecka jak nie bylo tak nie ma :))Jutro jade po pilke taka z uszami i bede na niej cwiczyc,moze sie cos ruszy.
Pozdrawiam.

reklama
Peti Twoja Lucy to już nawet nie mały uparciuszek tylko prawdziwy uparciuch :tak: tak jej dobrze u Ciebie

Jeśli chodzi o laktator to ja kupię Medela mini electric plus- obrabia dwa cycki za jednym zamachem :-D a ja będę mamą zapracowaną i taka oszczędność czasu będzie bardzo cenna. Choć oczywiście można z nim też pojedynczo. Ten laktator poleciła mi Pani w hurtowni, a potem jeszcze 2 koleżanki, które aktualnie z niego korzystają, tylko z wersji na jednego cycusia i są bardzo zadowolone, choć oczywiście tak jak piszecie zawsze może być różnie

image.jpg

Brzusio hahaha

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 93
Peti śliczny brzusio:) ale czas juz sie z nim rostac!

olusia piękny przyrost bety , widac ze dzidzia rosnie :) czekamy na serduszko!

zuzia mi urosły tylko o rozmiar na początku i tyle , teraz troche bolą i od paru dni pojawiła sie siara . Ale ty sie nie przejmuj bo to nie jest reguła , Polozna mówiła ze mleko sie pojawia po 3 dniach od urodzenia łożyska . Brak łożyska powoduje uwalnianie hormonu odpowiedzialnego za produkcje mleczka.

Laktator mam avent ręczny i elektroniczny ( jeden dostałam) przetestuje oba to moze bede mogła pózniej którejś doradzić z wyborem.

Pytanie ( az wstalam w nocy bo mnie to meczy zeby zapytac ) - dzis odczuwalam kilka razy w ciagu dnia takie hmm twardnienie brzucha ale tak wysoko jakby nad pepkiem a pod zoladkiem...gdzies tam. Trwa to kilka sekund, nie jest bolesne ale dzis zdarzylo sie ok 10 razy. Myslicie ze to mala sir tak dzis ulozyla i to ona wypycha czy to skurcze przepowiadajace ? Ale cos wysoko to czulam, myslalam ze skurcze to bardziej w podbrzuszu czuc... jakie jest wasze zdanie?

reklama
Peti, jak twoja niunia ma taki domek to dziwić się że jej się na świat nie spieszy ;)

Szczerbatka, na każdy brzuszek przyjdzie pora ;)
Ja odczuwam jakby mój co dzień był troszkę większy i wszyscy to potwierdzają ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry