• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ta krzywa cukrowa z niewiadomych względów obrosła jakimiś mitami! A to nic okropnego, jeśli się wciśnie sporo cytryny to smakuje jak przesłodzona lemoniada, zupełnie nie ma się czego bać :)

Ema Twój wynik niewiele odbiega od normy, więc też sądzę, że w najgorszym wypadku skończy się na diecie

Peti każda z nas zagląda na forum, żeby przeczytać, że już tulisz Lucy, przemów uparciuszkowi do rozumu ;-)

Madzia Marcelinka to śliczne imię :) brat na pewno będzie za.

Nasz Filip taki sam rozrabiaka w brzuszku ;) M dziś do całą noc do 5:15 gruntował ściany i rano mi opowiadał, że ja nawet nie mam pojęcia co nasz syn za wygibasy wyczynia nad ranem :-D Mówi, że nie spał do 6:15 bo nie mógł oczu i ręki oderwać. A że Filip jest już ułożony główkowo, to wypycha mi bokami na zewnątrz stópki- wyglada to zjawiskowo :)))))

A nam na 10 tygodni przed rozwiązaniem powiększyła się rodzina! Znaleźliśmy dziś pod naszą bramą małego, roztrzęsionego, uroczego kundelka- ewidentnie wyrzucony z auta, bo stał przy drodze i czekał aż jakiś samochód się po niego zatrzyma, smutny jak nie wiem co :((((( jak się ściemniło pozwolił się nam zabrać do domu i teraz radośnie go zwiedza, także nie damy rady go odwieść do schroniska. Zostaje z nami :tak:

reklama
Lenka ja jestem taka psiara ze nawet nie wiesz jak mi dobrze na sercu po twoim gescie ja tez mam znajde ze schroniska i to najwspanialszy przyjaciel! Takze nie oddawajcie go a bedzie caly wasz :*

Madzia - a pelne imie bedzie Marcelina czy Marcela?
Sprawa niestety dzis nie zalatwiona :/ duzo by pisac... dzieki za checi raz jeszcze.

A co ja robie? Leze i czekam az ksiezna Małgorzata laskawie zacznie sie ruszac....

Ostatnia edycja:
Minni jejku jak Ty szybko do swojej wagi wrocilas,super,tylko pozazdroscic :)Mam nadzieje ze Malutka daje Wam duzo radosci,buziaki dla Was:happy2:.

Lenka wspanialy gest z Waszej strony,naprawde.Biedne te zwierzaki.Mam nadzieje ze Ci wstretni ludzie ktorzy je krzywdza poniosa kiedys kare.A jak mu dacie na imie?

Dziekuje dziewczyny za mile slowa i za kciuki.Cos mi sie zdaje ze malego uparciucha i tak bedzie trzeba na sile wyciagac:-D.

Madzia Marcelinka to śliczne imię :) a będziecie wołać tez Marcysia czy tylko Marcelinka? Myśle ze brat zaakceptuje :)

Lenka piękny gest z waszej strony. Strasznie się wyruszyłam jak napisałaś ze psinka czekała w nadziei ze ktoś po niego wróci ... Fajnie ze trafił do dobrego domu gdzie krzywda mu się nie stanie. Moja sunia za 2 tyg ma termin i tak bym chciała żeby jej szczeniaczki trafiły do ludzi którzy dadzą im miłość .

reklama
Bziumelka, dobrze że nie odleciałaś w tym sklepie...

Minni, a to z wagą uporałaś się ekspresowo ;) A jak maleństwo? Grzeczne?

Madzia, Marcelinka bardzo ładnie :)

A po wczorajszej rozmowie o ruchach dzidziusia mój postanowił być łaskawy dla mamusi i się ruszyć ;) Najpierw wieczorem koło 22 poczułam takie jakby łaskotanie i trochę pobulgotało ;) Rano o 4:40 zaczął strasznie padać deszcz i pędem wstałam do kibelka bo pęcherz na odgłos wody chciał puścić ;) usiadłam sobie i nagle dostałam ewidentnie kopniaczka takiego delikatnego ale jestem pewna na 100% że to było to :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry