Dziewczyny ta krzywa cukrowa z niewiadomych względów obrosła jakimiś mitami! A to nic okropnego, jeśli się wciśnie sporo cytryny to smakuje jak przesłodzona lemoniada, zupełnie nie ma się czego bać 
Ema Twój wynik niewiele odbiega od normy, więc też sądzę, że w najgorszym wypadku skończy się na diecie
Peti każda z nas zagląda na forum, żeby przeczytać, że już tulisz Lucy, przemów uparciuszkowi do rozumu ;-)
Madzia Marcelinka to śliczne imię
brat na pewno będzie za.
Nasz Filip taki sam rozrabiaka w brzuszku
M dziś do całą noc do 5:15 gruntował ściany i rano mi opowiadał, że ja nawet nie mam pojęcia co nasz syn za wygibasy wyczynia nad ranem
Mówi, że nie spał do 6:15 bo nie mógł oczu i ręki oderwać. A że Filip jest już ułożony główkowo, to wypycha mi bokami na zewnątrz stópki- wyglada to zjawiskowo
))))
A nam na 10 tygodni przed rozwiązaniem powiększyła się rodzina! Znaleźliśmy dziś pod naszą bramą małego, roztrzęsionego, uroczego kundelka- ewidentnie wyrzucony z auta, bo stał przy drodze i czekał aż jakiś samochód się po niego zatrzyma, smutny jak nie wiem co
(((( jak się ściemniło pozwolił się nam zabrać do domu i teraz radośnie go zwiedza, także nie damy rady go odwieść do schroniska. Zostaje z nami 
Ema Twój wynik niewiele odbiega od normy, więc też sądzę, że w najgorszym wypadku skończy się na diecie
Peti każda z nas zagląda na forum, żeby przeczytać, że już tulisz Lucy, przemów uparciuszkowi do rozumu ;-)
Madzia Marcelinka to śliczne imię
Nasz Filip taki sam rozrabiaka w brzuszku
Mówi, że nie spał do 6:15 bo nie mógł oczu i ręki oderwać. A że Filip jest już ułożony główkowo, to wypycha mi bokami na zewnątrz stópki- wyglada to zjawiskowo A nam na 10 tygodni przed rozwiązaniem powiększyła się rodzina! Znaleźliśmy dziś pod naszą bramą małego, roztrzęsionego, uroczego kundelka- ewidentnie wyrzucony z auta, bo stał przy drodze i czekał aż jakiś samochód się po niego zatrzyma, smutny jak nie wiem co

.