No Esiek smakowało ale na krótko, jak doczytałam dokładnie skład to mnie zatkało
.
Tak z innej beczki, to byłam na usg we wtorek i zapytałam o twardnienie mojej macicy, gdy leże na wznak lub chce mi się siku, faktycznie kolejny lekarz potwierdził że to od moczu i muszę często kontrolować i badać mocz. Chyba ma skłonności do zapaleń pęcherza.
Dzidzia chłopiec zdrowa, uwielbia ssać paluszka (chyba muszę kupić sporo smoczków), tylko że na usg wyszło iż to 19+4 dzień a powienien być 20
No i teraz termin mam na okolice 6 stycznia, ale w normie będzie też od 23 grudnia.
. Tak z innej beczki, to byłam na usg we wtorek i zapytałam o twardnienie mojej macicy, gdy leże na wznak lub chce mi się siku, faktycznie kolejny lekarz potwierdził że to od moczu i muszę często kontrolować i badać mocz. Chyba ma skłonności do zapaleń pęcherza.
Dzidzia chłopiec zdrowa, uwielbia ssać paluszka (chyba muszę kupić sporo smoczków), tylko że na usg wyszło iż to 19+4 dzień a powienien być 20
No i teraz termin mam na okolice 6 stycznia, ale w normie będzie też od 23 grudnia.