• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No Esiek smakowało ale na krótko, jak doczytałam dokładnie skład to mnie zatkało:baffled:.
Tak z innej beczki, to byłam na usg we wtorek i zapytałam o twardnienie mojej macicy, gdy leże na wznak lub chce mi się siku, faktycznie kolejny lekarz potwierdził że to od moczu i muszę często kontrolować i badać mocz. Chyba ma skłonności do zapaleń pęcherza.
Dzidzia chłopiec zdrowa, uwielbia ssać paluszka (chyba muszę kupić sporo smoczków), tylko że na usg wyszło iż to 19+4 dzień a powienien być 20:confused: No i teraz termin mam na okolice 6 stycznia, ale w normie będzie też od 23 grudnia.

reklama
Co do tego jedzenie to nie ma co przeadzac, dopiero przy karmirniu piersia trzeba bedzie byc ostroznym. Ja ostatnio jadłam pyszna carbonare :)

Ona a gdzie bedziesz rodzic?? Prowadzisz ciaze w gamecie??

Dziewczyny, witam jak zwykle po długiej niebytności. Jestem po połówkowych więc może wkońcu uwierzę, że jestem w ciąży:) chciałam dzielnie przeczytać co u Was i zaczęłam od strony 1934 i na razie dotarłam do 2000.

A mam do Was szereg pytań i byłabym wdzięczna gdybyście mi odpowiedziały:)

Po pierwsze mam dylemat co do zakupu monitora oddechu z nianią. Czy wybrać nianię bez kamery, z kamerą czy jak? Te z kamerą cenowo zwalają z nóg... Zastanawiam się nad Angel Care AC401. Któraś już testowała? Mamuśki wypowiedzenie się...

Drugi temat to widziałam, że opisywałyście machinę do przygotowania mleka- któraś oprócz peti się zdecydowała? Mam nadzieję, że jak peti się odezwie to da znać:)

Trzeci temat- kupujecie na zimę kombinezonki? Ja do fotelików i gondolek mam zamiar kupić mufkę i nie wiem co do tego się ubiera bo kombinezon taki gruby to chyba nie?
Link do mufki:
SACO para grupo 0 de JANE en perfecto estado | eBay

I jeszcze jedno. Nie ma któraś na zbyciu ultragestanu lub lutinusa. Muszę spróbować coś innego niż lutkę. Ona tak strasznie wypływa a zaczynam mieć problem z hemoroidami i nie potrafię ich wyleczyć przy takiej wilgoci. Ja mam w zapasie Fraxiparynę 0,3 i glucophage 500 jakby komuś było potrzebne to możemy też się wymieńić:)

Ostatnia edycja:
Peti jak ciotki się niecierpliwią!!!!! :-):-):-)

Foote gratulacje, czyli Jerzyk dalej rośnie na dużego chłopca :) ale powiedzieli Ci, że to wpływa na termin porodu? Ja wczoraj byłam na kontroli szyjki i rozwarcia i przy okazji pokazałam lekarzowi wyniki USG i okzałało się, że Filip parametrami o 2 tygodnie wyprzedza swój rzeczywisty wiek, ale podobno to nie ma wpływu na termin porodu. Mimo że w USG z 30.10 zrobił się 17.10

reklama
Cześć Zula myślałam ostatnio o Tobie. Już wiesz jakirj płci są dzieci? Imiona wybrane cieszę się że wszystko ok u Was. Jak Twoje mdłości?
Jeśli chodzi o nianie i konitor to miałam ostatnio ten sam problem nie wiedziałam na co się zdecydować. Ale kupiłam nianie z kamera motoroli na olx.pl nowa ktoś dostał w prezencie motoroli model którego nie ma jeszcze w pl z zoom i ruchoma kamera, termometrem bezdotykowym do czoła i do temp mleka ;) za 300zl. Dokupilam tylko przejsciowke z ang na polska za 8 zl i jestem po spr mega zadowolna. Mieszkam w donu prywatnym i np jak w przyszlym roju będę chciała zapalić grilla czy posiedzieć na polu będę mogła podglądać małego czy np nie zakryl się kolderka itp a nie będę latać jak głupia co chwile ;) a monitor oddechu kupilam też na olx.pl używany za 100 zl odebrałam osobiście i również jestem zadowolna zobaczymt jak się sprawdzi.
Jeśli choszi o śpiworek to ja mam dwa były odrazu do wózka i kupiłam jeszcze kombinezon ale juz nie taki gruby bo spiworki są strasznie ciepłe a nie chce małego przegrzac. Oprocz tego mam kocyk i podusie do wózka cieplejsze myślę ze to mi wystarczy.
Peti czekamy na wieści pewnie oczu nie możesz oderwać od Lucy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry