Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Poza przypadkami które na tym etapie nadal wymiotują albo mają silne mdłości nie widzę powodu alby dla reszty był to problem - więcej strachu miałam po tym co słyszałam niż było to warte ;-) Wyniki mam chyba ok (83 na czczo a po 2h 109), ale niestety morfologia wyszła do d*** - chyba anemia z tego co wyczytałam - dzisiaj mam wizytę więc zobaczymy co dr. powie.
a nie mam żadnych objawów (brak bólu, swędzenia, dziwnego zapachu/koloru upławów) - jestem w szoku skąd to się przyplątało (przed ciążą miałam prawidłowe wyniki wymazu) i że może tak bezobjawowo przebiegać! 
- dobrze że jestem w ciąży to mój m mi jakoś chyba wybaczył stratę kasy i czasu ;-) Z zakupów to mam głównie ciuszki - praktycznie wszystkie i bujaczek bo nikt by mi takiego jak chciałam nie kupił niestety z uwagi na cenę ... Łóżeczko i wózek planuje na październik jak już będzie gotowy pokój żebym nie musiała upychać po kątach. No i zostaje jeszcze cała masa gadżetów którą chyba też muszę zacząć po mału kupować bo niby pierdoły ale jak się to zbierze do kupy to wydatek i tak będzie spory