• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej!

Montana8 - proszę bardzo :) Co do skóry to ja używam to co Madzia Mammmia Ziaji i ani suchości, ani rozstępów nie widać. Natomiast jak chcesz bardzo nawilżyć to po prostu kup zwykłą wazelinę i stosuj dodatkowo przez parę dni.

Elleni - Ciebie usunęłam już bo właśnie pewnie wjeżdżasz na operacyjną albo już tulisz Ade :)

SIERPIEŃ
1. MADZIA I PIOTR (18 sierpień) córka Hanna

WRZESIEŃ
2. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
3. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
4. ZUZIA2011 (5 wrzesień) syn

PAŹDZIERNIK
5. MAJKA201 (12 październik) syn
6. MADZIA76
(18 październik) córka Marcelina
7. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
8. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
9. FOOTE
(5 listopad) syn Jerzy
10. LOLITKA200 (13 listopad)
11. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
12. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
13. zula_5 (6 grudzień), bliźniaki
14. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
15. Ona232
(12 grudzień), syn Antoś

2015

STYCZEŃ
16. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
17. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
18. Magda_7891 (19 styczeń)
19. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
20. Oktavi (22 styczeń), córka Jagienka
21. Emilia M (29 styczeń)

LUTY
22. ewelina.br (4 luty) syn
23. Genna (19 luty), niespodzianka :)

24. Montana8 (22 luty), syn

reklama
DIewczynki pamiętacie jakie wasze dzieci były duże w 15 tyg lub cos koło tego, bojąc czytam wszędzie to waga mojego obcego jakaś duza wychodzi :)jakiś gigant nam rośnie, wiem ze to jeszcze nie miarodajne ale tak sie zastanawiam nad tym moim maleństwem

Elleni i Madzia i Piotr powodzenia.
Genna nic się nie martw, moja córeczka koło 15 tygodnia ważyła 123 gr i też się zdziwiłam, bo wszędzie jest napisane, że na tym etapie dzieci ważą 50- 70 gr. Widocznie to nie prawda. Maluchy są zdrowe i silne, przyspieszyły ze wzrostem, moja już o 6 dni. :-) W 18 tygodniu ważyła już 247 gr.

Dziewczynki nie wiem czy był juz poruszany tu temat wózków, ale tak sobie ostatnio je ogladam i moją uwagę przykuł wózek Bebetto Luca i Beby Designe Lupo Comfort. Macie juz jakieś swoje typy?
Genna to dobrze ze Twoj maluch jest dorodny :), mimo tych klaczków to lepiej w tą stronę. Moj na USG wielkościowo wychodzi na 5-6 dni starszego :).

Ostatnia edycja:
Esiek ciekawe te stronki wynalazłaś, ja dziś też zamawiam, zamówiłam już śpiworek do wózka bo Tako nie ma takiego w kropki a ja znalazałam na allegro no i rozek minki też dzis chyba zamówię. Acha i na poniedziałek umówiłam się z położną z fundacji ze Zdroii, na spotkanie w sprawie porodu idę oglądać salę i ogólnie dowiem się jak to jest rodzić z tą fundacją.

Dziewczyny mnie od wczoraj co jakiś czas brakuje oddechu czy wy też tak miałyście, chyba mała tak mi na płuca uciska zazwyczaj jest to po jedzeniu. I oczywiście dzisiaj nie spałam od 3.00 tak mi dawała popalić że szok, tak się zastanawiam że może jej coś nie pasuje że tak się wierci zapomniałam spytać doktora o to.

Esiek przyszedł już Twój wózek?

Genna na pewno wszystko z maluszkiem jest oki lepiej jak jest większy niż mniejszy, ja nie pamiętam już ile ważyła moja mała ale zerkne w prenatalne w 13 tyg. to ci napiszę.

Ostatnia edycja:
Madzia - mojego wozka nie ma jeszcze. W pon minely 3 tygodnie od zamowienia wiec mysle ze jeszcze raz tyle poczekam :/

Madzia podaj link do spiworka bo nie pamietam czy u mnie byl w zestawie do wozka. Chyba nie.

Genna moja wazyla 280g w 13tc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry