• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bzibziok nie sądzę żeby maluszek twój od razu w 62 rozm wskoczył ;) bierz 56, a i ono może być za duże ;) u mnie w klinice w 56rozm ubierają dzieci (kaftanik + śpiochy. Nikt tam w body nie bawi się) i zawijają w kokon więc żadnych niedrapek nie trzeba było. W domu nadal w 50-tkach Ada śmiga, a urodziła się 55 cm:-)

reklama
ona według mnie będzie wszystko ok, ewentualnie będzie ci kazał lekarz trochę ograniczyć słodkie...
ja miałam za pierwszym razem na czczo 87 chyba a po 2 godz 145 i zostałam wysłana do diabetolog, ale stwierdziła ona że właściwie ok, ale dla spokoju powtórzą wyniki i wtedy było juz szaleństwo, bo na czczo przekroczyłam 90, a po 2 godz 164, więc jestem na diecie...

a mam pytanie do koleżanek po 28 tyg... liczycie ruchy?? u mnie w szkole rodzenia każą, a że się wybieram jakoś może w przyszłym tyg to myślę żeby zacząć liczyć...

reklama
no u mnie niby też nie ma problemu z brakiem ruchów - te 10 co ma być minimum na godzinę mam zwykle w 10 - 15 minut...
ale jak sobie życzą to będzie trzeba policzyć pewnie...
chciałam tylko się dowiedzieć czy wszędzie jest liczenie w sensie zapisania czasu 10 ruchów, czy też jakoś inaczej każą...
montana - jakoś tak koło 17 - 18 tygodnia... pewna teraz nie jestem, bo te pierwsze to takie łaskotania były...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry