• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lenka potwierdzam co mówią dziewczyny. Dzwoń do swojego doktorka i niech podejmie decyzje. Czy on pracuje w tym szpitalu co jestes?? A jak nie to przenies sie do tego gdzie on jest, niech oni dadza ci już urodzić. Filip jest duży i spokojnie da rade poza brzuszkiem. Trzymaj się, powodzenia!!!

Montana ja się właśnie tego obawiam że u mnie zamiast cipeczki bedzie pisiorek... Chociaz u mnie lekarze w 14, 17 i 20tc potwierdzili dziewczynke i to każdy lekarz inny bez sugerowania wcześniej, ale i tak sie stresuje.

reklama
Dziewczyny ! Nie zapominajcie, że to że Lenka zadzwoni do swojego dr i powtórzy to lekarzom to nie znaczy, że jej zrobią CC. Lekarz jest nie z tego szpitala i niestety ma niewielki wpływ na to co się tam robi taka jest prawda. Oczywiście może go zapytać o zdanie ale szczerze wątpie aby wtrącał się w kompetencje tamtej porodówki.
Lenka - a ty się nie wypisuj, masz rozwarcie, nie wiesz jak szybko postępuje i to ciśnienie Filipa - szpital to szpital !!!!!!!!!!!!!!!

Lilka cudna Hania, jaka Strojnisia :-)

Infinity cieszę się, że Maleństwo rośnie, jeszcze wszystko nadgoni jak będziesz tak grzecznie te pączusie wsuwała! piękne łóżeczko wybrałaś

Kasik gratuluję Synka, to się raczej zawsze potwierdza, zwłaszcza jeśli chodzi o chłopców

Montana ale niespodzianka! Gratuluję Córci

Dziewczyny dziękuję z całego serducha za wszystskie rady, w sumie po troszę z każdą się zgadzam. Decyzja o wypisaniu zapadła, ale myślę, że dość szybko tu wrócę. Bardzo mi zależy na jutrzejszej wizycie u mojego lekarza i chcę go poprosić o skierowanie do szpitala na sterydy i jeśli on wyrazi zgodę możliwe jak najszybsze CC. Tutaj mówią, że nie trzeba, bo po to mam leżeć, żeby dziecku samoistnie się płucka rozwinęły... czyli z tym bólem i lekami chcą mnie przetrzymać o zgrozo może nawet 4 tygodnie! A ja tego nie zniosę :( chcę dostać sterydy i wykorzystać rozwarcie i jakoś przyspieszać poród, a tak tutaj leżąc plackiem jeszcze długo nie urodzę, a ile sie leków nałykam....

Lenka - ja tylko nie wiem czy to nie jest tak, że Sienkiewicz może dać Ci skierowanie do Polic tylko... Tak zawsze było, że lekarz kierowal do szpitala w którym pracowal i na skierowniu było napisane.. Ale może w przypadku porodów jest inaczej.
Trzymaj się tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenka to ze Sienkiewicz da ci skierowanie i napisze cc to nic nie znaczy w szpitalu w Zdrojach oni sami oceniają czy i kiedy cesarka. Wiem że umówione cesarki robią po skonczonym 39 tc. Ja byłam wczoraj na ostatniej wizycie u naszego doktora i spytałam o skierowanie do szpitala powiedział z e nie jest mi potrzebne. Jeśli mogę coś radzić i Ty tam jeszcze zostaniesz to trzymaj się Bilara niech on z Niedzielskim porozmawia. Kurcze ale ty masz rozwarcie już wiec poród jak by jest cały czas w trakcie.

Dziewczyny nasz lekarz nie pracuje na porodówce a w szpitalu w którym pracuje porodówka jest słaba, ale tak czy siak zadzwoń do niego ja mu ufam i tak bym zrobiła.

Jest i kołderka dla mojego szcześcia. Na żywo jest prześliczna ;-)

myszki.jpg

Załączniki

• myszki.jpg
    myszki.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 76
Ja po usg Sonia jest dalej Sonią pieknie pokazała cipuszke :) Ale jest bardzo do przodu wg ostatnich usg stan mam taki jak na suwaczku, wg ostatniej @ 23t3d ale według dzisiejszego usg 25t1d. Mój mały klocek waży już 800g:szok::szok: Dużo coś waży, nie??? Ułożona jest miednicowo wiec narazie SN nie wchodzi w gre.

reklama
montana.... posciel przesliczna... :tak: daj linka, gdzie kupowalas....

Magda_7891 trzymam kciuki za pierwsza wizyte w szkole rodzenia....:-D

Lenka
faktycznie trudna decyzje musisz podjac... :confused:

Bziumelka gratuluje udanej wizyty i córeczki.. no ladnie przybrala na wadze... ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry