• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No właśnie Madzia... tętno Filipa w czasie mojego ataku skacze na ponad 200 :no: już nie mówię o tym jak bardzo się boję, ze ciągle podają mi leki przeciwbólowe, niby paracetamol nie szkodzi.. ale myślę, ze w takich ilościach nie powinien go dostawać. dziś jeszcze tu zostaję, bo szczerze boję się nocy... boję się, że w domu nie zniosę czasu od połknięcia tabletki do ulgi jaką ma przynieść. Tutaj trwa to jakieś 15 minut i siedzi przy mnie położna, mówi do mnie, żeby czas szybciej minął. Ale jutro wychodzę na własne życzenie, bo mam wizytę u mojego doktora. Będę go błagała o jakis ratunek i sterydy dla mojego synka

Dziewczyny ze Szczecina jestem w Zdrojach. Położne są cudowne. Lekarz jak się trafi :/ wczoraj się miotali jeden przez drugiego, nie wiedzieli co robić i co mi właściwie jest. Jeden zlecał badanie moczu pod kątem nerek, zaraz drugi przychodzili mówił, że żadnego badanie nie bedzie bo to są bóle porodowe. Dziś przyszedł fantastyczny dr Bilar na obchód i rozmowa była już bardzo konkretna. Ale kwestia znieczulenia dokładnie ta jak się słyszy.. za ścianą wyła i krzyczała dziewczyna, która czekała b. długo na CC i miała już mocne skurcze, a ciągle nie było wolnej sali cięć.. mówili jej że histeryzuje i panikuje ://// i zamykali drzwi, żeby nie było jej słychać!!!

reklama
Lenkabar skontaktuj się ze swoim dr i zadaj cc. Twój Filip jest bardzo duży jak na ten tc i na pewno sobie poradzi. A tak to będzie rósł dalej a ty będzie cierpieć jeszcze bardziej. Co za lekarze w tym szpitalu pracują !!!
Montana8 gratuluje córeczki ;)

Ja na Twoim miejscu nie wychodzilabym ze szpitala tu jesteś pod ciagla kontrola. Dziecko nawet przy ruchach ma dużo większe tętno. Najważniejsze ze nie spada. Może za dzwon do swojego doktorka i zobaczysz co Ci powie.... a mialas badane nerki czy maluch na jedna nie uciska ? Bądź dzielna juz niedlugo....

PAŹDZIERNIK
1. MAJKA201 (12 październik) syn Miłosz
2. MADZIA76 (18 październik) córka Marcelina
3. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
4. FOOTE (5 listopad) syn Jerzy
5. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
6. LOLITKA200 (13 listopad)
7. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
8. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
9. zula_5 (6 grudzień), bliźniaki
10. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
11. Ona232 (12 grudzień), syn Antoś
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
12. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
13. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
14. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
15. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
16. Oktavi (22 styczeń) córka Jagienka
17. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
18. ewelina.br (4 luty) syn
19. Medalikara (14 luty) córka
20. Genna (19 luty), syn
21. montana8 (22 luty) córka

KWIECIEŃ
22. Jazzabell (10 kwiecien)
23. Kasik36 (10 kwiecien)
24. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki

Lenka kurcze, przykro mi że tak to wygląda, myślałam że tulisz już malucha :-( Nie znam się na tym zupełnie ale na zdrowy rozum nie mogę pojąć dlaczego każą Ci się tak męczyć, nic nie wskazuje przecież aby mały miał jakiekolwiek problemy gdyby ciąża teraz się zakończyła. Trzymam kciuki aby jednak lekarze stanęli na wysokości zadania i zadziałali :tak:

Montana super :-D gratuluję córeczki :tak: Pochwal się nam jak będziesz już miała kołderkę ;-)

reklama
Lenkabar współczuję, że się musisz tak męczyć, w dzisiejszych czasach to niewyobrażalne. Jak by nie mogli zrobić cc i byś już miała Filipka przy sobie a tak chłopakowi ciasno, Ty się męczysz, ach brak słów.

Montana czyli jednak dziewczynka, gratki :tak: dlatego mój doktorek wczoraj powiedział, żeby się nie nastawiać na chłopca bo na tym etapie to co sterczy może okazać się łechtaczką :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry