• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Genna ma czas do 33tc aby się odwrócić bo już poźniej jest to prawie nie możliwe... Ale lekarz coś mówił że z takiego położenia żadko dzieci się chcą odwracać, zresztą jak ona bedzie rosła w takim tempie to też mi nie pozwolą naturalnie urodzic...

Ewelina moja w 20tc ważyła 360g, dzisiaj byłam zdziwiona że tyle nadrobiła... Śmieję się że po tatusiu ma wage bo mój mąż ma 193cm wzrostu i waży 104kg :) Jest potężnie zbudowany.

Montana dawaj linka do tej pościeli bo chce teraz kupić :)

Ostatnia edycja:
Bziumelka, duża ta twoja niunia ;) Moja miała 400g pod koniec 21tc ciekawe ile przybrała ;) wizyta dopiero 13.10.

Chciałam wrzucić fotkę pościeli jaką dostałam i jaką chce zamówić ale coś nie mogę teraz przez tapatalka fotek wrzucać :(

Bziumelka dla porównania w piątek na usg Pitu ważył 760 g, odstawiłam witaminy (tabletki) i jem więcej warzyw i owoców. Gdzieś sie naczytałam, ze dzieci rosną duże po witaminach z tabletek.

Ostatnia edycja:
Lenka- niewyobrażalne jest to co napisałaś. Strasznie mi przykro, że tak się męczysz... Szczerze to jakby mnie mieli zamiar tak trzymać jeszcze przez tygodnie to bym też myślała o wpisaniu się:(

Ema- bardzo fajna Pani diabetolog. Tłumaczyła wszystko. Powiedziała, że za mało ważę i w związku z tym, że jestem w ciąży bliźniaczej to muszę dostarczać więcej kalorii i nawet to jest ważniejsze niż ekstra cukier. Tzn wtedy dadzą mi insulinę i będzie dobrze. Byle dzieciaki przybierały na wadze a są niestety w tył z wagą:( zaprowadziła mnie do dietetyczki a ta powiedziała, że na jutro napisze mi indywiidualną dietę....

reklama
Bziumelka, tak teraz nad złożeniem dzieci czytam i moja od początku jest ułożona poprzecznie... Niby tylko cc wchodzi w grę jak się nie obróci. I to zdanie mi się bardzo podoba: "Położenie poprzeczne jest bardzo rzadkie – układają się tak tylko wyjątkowi indywidualiści (niespełna 1 proc. porodów)." Kurczę dr nie poruszał tej kwestii narazie ale na najbliższej wizycie muszę z nim pogadać bo mam nadzieję że mała się obróci...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry