• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lenka ale się cieszę że wszystko dobrze z Filipem zagladałam tu i zaglądałam. Najważniejsze ze malutki zdrowy teraz to już będzie tylko lepiej. No cóż do naszego doktora juz nie zdażyłąś:-D. Odpoczywaj a potem zdasz nam relację co i jak. Przegoniłaś mnie i Majkę:-).

Lenka bardzo się cieszę że jednak się udało i wszytko dobrze się skończyło :tak: Gratulację mamusiu :-):-):-)

Szczerbatka musiałabyś przynajmniej z 2-3 badania usg porównać bo większość maluchów nie rośnie cały czas w tym samym tempie, u mnie na co drugim mała np. przyśpiesza we wzroście ;-) Moja dr. też ma podobne zdanie o tych witaminach - dwie z koleżanek które prowadziły u niej ciążę jej posłuchały i brały tylko kwas foliowy i obie urodziły blisko 5kg (4600 i 4700) ;-) a ja nie posłuchałam i brałam cały czas witaminy i kwasy omega i jak widać wielkoluda nie będzie :-D Na pewno więc nie jest to regułą, może działa na część maluchów ale chyba zależności kiedy i na które lekarze wg. mnie po prostu nie znają :tak:

Ona śliczna ta kołyska, też mi się podobała:tak:

To ja tez się pochwalę bo złożyliśmy nasz łóżeczko-dostawkę (i kołyskę - w komplecie są też bieguny których nie montowaliśmy). Generalnie mogę bardzo polecić - super opcja dla tych mam które chcą mieć malucha na wyciągnięcie ręki :tak: Jest wiele poziomów montażu dna więc więc można ustawić tak aby po skręceniu dostawka tworzyła jedną płaszczyznę z łóżkiem rodziców. No i cena atrakcyjna bo za komplet (łóżeczko+materac+prześcieradło+dostawa) zapłaciłam 200zł.

Obraz 016.jpg

Załączniki

• Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry