• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lenkabar gratki kochana, witamy Filipa na świecie :tak::-) Jak na wcześniaka to kawał chłopa z niego ;-):-D Moja znajoma w czerwcu urodziła córeczkę w terminie i miała taką samą wagę i wzrost więc chłop jak dąb się szykuje.

Lenka gratulacje!!! Ja dziś byłam u okulisty, żeby się dowiedzieć czy mam wskazania do cc, na początek okazało się że nie można zrobić wszystkich badań bo w tym gabinecie nie ma odpowiedniego sprzętu :wściekła/y: ale na szczęście, te badania które zrobiono wystarczyły. Otrzymałam papierek, że gdyby poród sn trwał długo to wskazane jest cc, ale mam nadzieje, że poród będzie szybki.

Wykopałam jeszcze jeden link z koszulami, stanikami i innymi gadżetami u jednego sprzedawcy więc się dzielę: Przedmioty użytkownika margotkrakowpl - Strona 3 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może Wam się przyda:-)
Jak Ci Esiek idzie z torbą?? ja mam prawie spakowaną, brakuje mi jeszcze kosmetyczki i staników do karmienia, klapki pod prysznic na koniec dopasuje bo ich używam i zastanawiam się czy brać suszarkę do włosów.

Bzibziok - no właśnie wytaszczyłam walizkę, zamówiłam koszule i biustonosze z tego pierwszego linka co dałaś to pewnie w poniedziałek będą. Zaraz będę to upychać no i najtrudniejsze - wybrać rzeczy dla małej :)
Co do suszarki - ja biorę bo z tłustymi włosami czuję się fatalnie więc na pewno będę myć.

ja myć na pewno też będę ale mocno sobie je ostatnio skróciłam i zastanawiam się czy nie mogą sobie same wysychać, ale pewnie skończy się na tym, że wezmę suszarkę.odnośnie rzeczy dla małego, to ja wzięłam na 100% za dużo, bo nie mogłam się zdecydować czy lepsze śpiochy, pajace czy body. Więc wzięłam wszystkiego po trochu. 1 pajac na 56, 2 body newborn, 2 śpioszki, 2 kaftaniki, niedrapki x2, czapeczki bawełniane x2 jedną większą, jedną mniejszą, 2 pieluchy flanelowe duże, ręcznik frotte z kapturkiem, pieluszki tetrowe 3 szt., 2 pary skarpeteczek, rożek i cienki bawełniany kocyk.

Piszcie jak coś pominęłam. Dodatkowo oczywiście mokre chusteczki, bepanthen, pieluszki 5 szt.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry