Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Ja mogę napisać Wam co mam ja. Spakowałam sie w dwie osobne torby jedna moja druga Marceliny. Wziełam oczywiście suszarkę bo włosy myję codziennie i nie wyobrażam sobie mieć ich tłustych. Do tego koszule do porodu i karmienia kosmetyki dla mnie dwa duze reczniki i jeden mały, ksiażka klapki pod prysznic skarpetki majty jednorazowe podkłady poporodowe 9chociaz nie musiałam). Dla malutkiej paczke pieluch bepanten mokre chusteczki i ciuszki oczywiście też za dużo ale też nie musiałam ich brać i kocyk i pieluszki i tetrowe i flanelowe. A i męża też spakowałam krutkie spodenki i koszulka z krótkim rękawem i klapki. Dla mnie jeszcze muzyka dla odstresowania i koszulka w razie gdybym zdecydowała sie na wannę no i oczywiście cieńki szlafroczek.O to nie wiedziałam, że Bepanthen na brodawki, ja mam taką maść z Ziaji na to.
Ręcznik dla siebie wzięłam jeden i tutaj - najwyżej mi dowiozą bo to dużo miejsca zajmuje a nie chcę już trzeciej torby brać. I tak mam walizke na kółkach, torbe i jeszcze paczke pieluch