• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lenka-przeogromne gratulacje. Cieszę się, że zdecydowali się wkońcu na CC. Przecież to było nieludzkie. Ale teraz już napewno o wszystkim zapomniałaś tuląc swój największy skarb:)

Infinity- a skąd zamawiałaś tą dostawkę? Ona do wszystkich typów łóżek pasuje? Możesz jakiegoś linka wrzucić albo co:)

Emilia - ja słyszałam, że właśnie na te bolące od karmienia się bardzo dobrze sprawdza. Ale koleżanki mi bardziej polecały Maltan. Więc na wszelki wypadek mam i to i to. Maltan nie jest jakimś strasznym wydatkiem, bo kosztuje koło 7 zł za tubkę.

Madzia i Esiek - a ile szt. wkładek laktacyjnych pakujecie??

Ostatnia edycja:
Emilia moje plamienia od poniedziałkowyego epizodu 8 godzinnego ustały i mam nadzieję (odpukać), że już nie wrócą :tak:Śliczny suwaczek :-)

O matko dziewczyny już na wylocie i pakują torby a ja mam swoją torbę spakowaną już dawno ;-):-D Serio ale nie do porodu tylko do szpitala w razie "w". Ostatnio jak trafiłam w 6 tc z pogotowia to M musiał mi wszystko przywieźć i instruowałam go przez telefon. Co prawda przywiózł wszystko jak trzeba ale niepotrzebnie zrobił 60 km więc wolę być przygotowana na taką ewentualność. Moja mama się śmieje, że jak gdzieś jadę i ona nie zauważy i nie zapyta gdzie (mieszkamy w jednym domu, tylko mamy osobne wejście) to idzie do pokoju sprawdzić czy stoi torba, jak stoi to jest spokojna, że nic się nie dzieje :-D

reklama
Bzibziok do porodu takiego normalnego mam osobną koszulę ona na pewno się pobrudzi, a do wanny mam spakowaną koszulkę na ramiaczkach i właśnie taki stanik teraz były w netto dla ciężarnych 100 % baweły rewelacyjne ja kupiłam juz je wcześniej i noszę całą ciążę.

A na cycki to mam bepanten ten sam co dla malutkiej na pupkę i czystą lanolinę zobaczymy co będzie lepsze ale nie sądzę aby były mi potrzebne już w szpitalu wzielam na wszelki wypadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry