• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ojej jakie ja tu wiadomości z rana czytam. Lenkabar ogromne gratulacje dla Ciebie i Filipka. Jeju a ty chcialas dzis wyjsc na żądanie hihi. Ciesz sie teraz swoim sloneczkiem i ucaluj od forumowych cioć :-)

Ona kołyska śliczna ;-)
Infinity cudownie wygląda ta dostawka z tą pościelką, jakbym miala wiecej miejsca to na pewno tez bym sie zdecydowala na taką dostawkę. Świetna sprawka.

Lenka GRATULACJE dużo zdrówka i siły dla Was!!
Filip może i wcześniak, ale mam koleżanki które w terminie mniejsze dzieci rodziły.
Odpoczywaj teraz, a jak już nabierzesz trochę siły, to czekamy na zdjęcie.

Tak Lenka chciała się wypisać ale Filipowi widocznie się spodobało w szpitalu i postanowił jeszcze pare dni tam zostać :) Ale chłopak mial wyczucie - równo miesiąc wcześniej postanowił wyjść :)

Ale kurcze Lenka - ominęło Cię liderowanie w kalendarzu :D

A ja rozłożona, jak sobie pomyślę że czekają mnie dni z herbatą, miodem i malinami to wrrrrrrrrrr. Już raz miałam przeziębienie w maju chyba i grzebałam się z nim z dwa tygodnie :( No nic taka pora...

A Lenka mnie zmotywowala i dziś spakuję walizki do szpitala bo widać nie znamy dnia ani godziny, przygotuję też jej łóżeczko i pościel bi nakryję folią bo mój M. tego nie ogarnie za nic :) A jeszcze nie mam koszul i biustonosza do karmienia więc muszę to w ogóle zamówić i z apteczki jeszcze nic nie kupione !!! Oj ale mnie Filip dziś zmotywował !!!

Ostatnia edycja:
PAŹDZIERNIK
1. MAJKA201 (12 październik) syn Miłosz
2. MADZIA76 (18 październik) córka Marcelina

LISTOPAD
3. FOOTE (5 listopad) syn Jerzy
4. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
5. LOLITKA200 (13 listopad)
6. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
7. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
8. zula_5 (6 grudzień), bliźniaki
9. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
10. Ona232 (12 grudzień), syn Antoś
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
11. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
12. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
13. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
14. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
15. Oktavi (22 styczeń) córka Jagienka
16. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
17. ewelina.br (4 luty) syn
18. Medalikara (14 luty) córka
19. Genna (19 luty), syn
20. montana8 (22 luty) córka

KWIECIEŃ
21. Jazzabell (10 kwiecien)
23. Kasik36 (10 kwiecien)
23. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki

reklama
Lenka gratulacje!!! Całe szczęście że zrobili Ci cc bo szkoda było czytać jak się męczycie. Ucałuj Filipka i czekamy na zdjęcia :-)

Ja myslę że waga tak jak i wielkość jest poprostu zapisana w genach i branie zwykłych witamin raczej nie ma znaczenia, co innego jakieś sterydy...
Szczerbatka to waga podobna Twojego synka do mojej. Nam jak lekarz powiedział że taka duża to nam szczena opadła :-) Zobaczymy za miesiąc ile będzie ważyć. A ja się dziwie że jej ruchy są takie intensywne jak prawie kilogram waży...
Dziewczyny macie już tą linie na brzuchu od pepka w dół??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry